Annonce
Brædstrup

450 kvm cykelmekka: Cykelbutik er åbnet i nye lokaler

Butiksindehaveren af Fri Bike Shop i Brædstrup, Nelly Madsen, har haft nok at se til under coronakrisen, og hun forventer også, at travlheden vil fortsætte i dette år. Foto: Henrik C. Sandvad
Fri Bike Shop åbnede mandag i nye lokaler på Stationspladsen 25 i Brædstrup. Dermed er byens cykelbutik vokset til over det dobbelte i størrelse.

Brædstrup: Da byens butikker slog dørene op for kunder mandag 1. marts efter den store corona-nedlukning, var der samtidig genåbning for cykelbutikken Fri Bike Shop i helt nye lokaler.

Byens cykelbutik er rykket de cirka 200 meter fra Bredgade 15 til Stationspladsen 25, hvor Brædstrup Tæppecenter tidligere holdt til, og det tegner umiddelbart til at være en succes.

- Folk har fået øje for, at vi er her, og vi har haft godt travlt. Noget af det skyldes måske, at de ikke har vidst, at vi har haft værkstedet åbent under nedlukningen, og de derfor først kommer nu. Men jeg har også haft kunder, som har stået og manglet en ny cykel, mens de har ventet på, at vi kunne åbne. De fortæller, at de foretrækker at handle hos os i stedet for at købe en cykel i Bilka. Så den slags bliver man selvfølgelig glad for at høre, siger indehaver af Fri Bike Shop i Brædstrup Nelly Madsen.

Annonce

Mere plads til kunder

Med flytningen har den lokale cykelforretning fået ekstra megen plads, da butikslokalet nu er vokset fra 175 til 450 kvadratmeter. Det har givet mere plads til cykler og kunder, og det er kun en fordel ifølge indehaveren.

- Lokalet giver den mulighed, at kunderne bedre kan se cyklerne, fordi de ikke står så tæt mere. I disse coronatider, hvor vi skal passe på, betyder det også, at der er større afstand mellem kunderne, og der er plads til at være flere kunder ad gangen. Mange spørger, om jeg har fået flere cykler ind, men det har jeg imidlertid ikke. Det er det samme antal som før, men de har blot fået mere plads at boltre sig på, så de kommer mere til deres ret, siger Nelly Madsen.


Folk har fået øje for, at vi er her, og vi har haft godt travlt.

Nelly Madsen, Fri Bike Shop


Ifølge indehaveren giver den nye butik også andre fordele. Således er der indrettet cykelværksted umiddelbart ved siden af butikken, så kunderne kan følge med i, hvad der sker med deres cykel. Leveringen af cykler går også nemmere, da der nu er en stor elektronisk port, hvor cyklerne let kan komme ind. Derudover er der bedre plads til scootere, som cykelbutikken nu vil satse mere på.

- Så alt i alt er vi så glade for den nye butik, lyder det fra indehaveren.

Annonce

Cykelkunder ved nyt torv

Fri Bike Shop har butikslokale lige ud til det kommende Banetorv, som netop nu er under opførelse. Den placering vil også give nogle muligheder for byens cykelbutik.

- Vi er rigtig spændte på, hvordan det nye torv kommer til at se ud, når det er færdigt. Vi regner jo med, at det betyder, at der kommer mange cykelturister forbi af Banestien. Det kan måske give lidt kunder til os, hvis der er nogle, der trænger til lidt lappegrej eller har problemer med cyklen. Jeg tænker også, at vi sætter et bord og nogle stole ud, og så kan de holde rast her og spise deres madpakke og få lidt vand, siger Nelly Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Billetkrav, indhegning og mange tusind færre gæster i år

Coronavirus

Danmark dropper AstraZeneca-vaccinen: Får 650.000 ekstra Pfizer-vacciner i andet kvartal

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Erhverv For abonnenter

God for 1,9 milliarder: Så meget tjente Michael Mortensen i 2020

Annonce