Annonce
112

43-årig kvinde varetægtsfængslet på syvende måned for seksuelt misbrug af 12-årig dreng

En nu 43-årig kvinde må tilbringe julen bag tremmer, efter at hun torsdag fik forlænget sin varetægtsfængsling. Hun er sigtet for at have skaffet sig samleje med en 12-årig dreng tre gange samt for blufærdighedskrænkelse. Arkivfoto: Palle Herløv
Kvinden har siddet fængslet siden 30. maj og er sigtet for tre tilfælde af samleje med drengen og for blufærdighedskrænkelse.

Horsens: En nu 43-årig kvinde må tilbringe julen bag tremmer, efter hun torsdag frivilligt gik med til at få forlænget sin varetægtsfængsling.

Kvinden er sigtet for seksuelt misbrug af en 12-årig dreng fra Horsens, som hun skaffede sig samleje med. Desuden er hun sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Hun blev anholdt af politiet 29. maj, fremstillet i grundlovsforhør dagen efter og sidder altså nu varetægtsfængslet på syvende måned.

Sagen har kørt for lukkede døre, og det har derfor været sparsomt, hvad avisen har kunnet få af oplysninger i den usædvanlige sag.

Men det fremgår af de sigtelser, der kom frem i grundlovsforhøret, og som Horsens Folkeblad har fået aktindsigt i, at kvinden er sigtet for at have udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed til at skaffe sig samleje og andet seksuelt forhold end samleje med den 12-årige dreng.

Det er sket tre gange i løbet af to dage: To gange i Horsens og én gang på en adresse i Aarhus-området.

Annonce

Troede han var 15 år

Derudover er kvinden sigtet for blufærdighedskrænkelse.

I en periode fra oktober 2018 til 28. maj 2019 sendte hun et ukendt antal billeder og videoer til drengen.

Her viste hun sig nøgen og foretog seksuelle handlinger.

Under grundlovsforhøret erkendte kvinden både at have haft samleje med drengen på de anførte datoer, og at hun sendte billeder og videoer.

Men hun nægter sig skyldig i sigtelserne, idet hun troede, at han var 15 år.

Ifølge avisens oplysninger er sagen berammet til april næste år, og kvinden har indvilliget i at være varetægtsfængslet frem til domsforhandlingen.

Strafferammen for overtrædelse af paragraf 222 stk. 3, som omhandler samleje med barn under 15 år, er fængsel op til otte år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Farvel til et stykke dansk industrihistorie: Kommunens største virksomhed skifter navnet ud efter 140 år

Leder For abonnenter

Leder: Tre broprojekter kæmper om politikernes gunst

En bro fra Kalundborg til Hou over Samsø? En ny Lillebæltsbro, enten ved siden af den gamle eller måske som en forbindelse fra Bogense til Juelsminde? Eller hvad med en bro fra Faaborg på Fyn til Als? Visionerne om nye broer, der kan forbinde Vest- og Østdanmark er mange. Og for mange til, at de alle kan blive til virkelighed. Groft sagt er der tre store bro-ønsker: en Kattegatbro, en ny Lillebæltsbro og en Als-Fyn-forbindelse. To af dem kan komme til at sætte meget markante aftryk i Østjylland. De seneste dage har regionsrådsformand i Syddanmark Stephanie Lose (V) gjort sig til talsmand for, at der er brug for en samlet analyse af de tre bro-ønsker. Det er såmænd ikke første gang, hun ytrer den holdning. Det gjorde hun også i efteråret. Men det gør ikke hendes budskab mindre vigtigt eller aktuelt. Det er sindssygt vigtigt, at politikerne på Christiansborg får en analyse, der tager højde for alle tre broprojekter. For ”det kan ikke undgås, at de påvirker hinanden. Det er store projekter, og derfor giver det mening at se det i en sammenhæng,” som Stephanie Lose siger. Og uden en samlet analyse er det yderst svært at gennemskue, hvad der er den bedste løsning. Der er så mange ting, der skal tages i betragtning: nuværende og fremtidige trafikbehov, hensyn til miljøet, påvirkning af natur og boligområder, økonomi, holdbarhed osv. Samtidig er der meget stærke interessegrupper, der - oftest funderet i en geografisk tilknytning - arbejder ihærdigt for én bestemt løsning. Ud fra devisen, at det handler om at råbe op, hvis man vil have indflydelse. Det er godt og demokratisk, men de, der skal træffe beslutningen, har brug for at blive klædt på til at kunne se mere end de forskellige lokale behov for en bro. De skal have et overblik. Umiddelbart synes jeg, at en ny Kattegatforbindelse lyder attraktiv. Men det vil blive en meget dyr bro, så kan vi for de samme eller færre penge få en anden trafikal løsning, der er bedre? Jeg ved det ikke. Men det skal politikerne helst vide, inden de skal beslutte sig. Så kom med den analyse.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];