Annonce
112

43-årig kvinde varetægtsfængslet på syvende måned for seksuelt misbrug af 12-årig dreng

En nu 43-årig kvinde må tilbringe julen bag tremmer, efter at hun torsdag fik forlænget sin varetægtsfængsling. Hun er sigtet for at have skaffet sig samleje med en 12-årig dreng tre gange samt for blufærdighedskrænkelse. Arkivfoto: Palle Herløv
Kvinden har siddet fængslet siden 30. maj og er sigtet for tre tilfælde af samleje med drengen og for blufærdighedskrænkelse.
Annonce

Horsens: En nu 43-årig kvinde må tilbringe julen bag tremmer, efter hun torsdag frivilligt gik med til at få forlænget sin varetægtsfængsling.

Kvinden er sigtet for seksuelt misbrug af en 12-årig dreng fra Horsens, som hun skaffede sig samleje med. Desuden er hun sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Hun blev anholdt af politiet 29. maj, fremstillet i grundlovsforhør dagen efter og sidder altså nu varetægtsfængslet på syvende måned.

Sagen har kørt for lukkede døre, og det har derfor været sparsomt, hvad avisen har kunnet få af oplysninger i den usædvanlige sag.

Men det fremgår af de sigtelser, der kom frem i grundlovsforhøret, og som Horsens Folkeblad har fået aktindsigt i, at kvinden er sigtet for at have udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed til at skaffe sig samleje og andet seksuelt forhold end samleje med den 12-årige dreng.

Det er sket tre gange i løbet af to dage: To gange i Horsens og én gang på en adresse i Aarhus-området.

Annonce

Troede han var 15 år

Derudover er kvinden sigtet for blufærdighedskrænkelse.

I en periode fra oktober 2018 til 28. maj 2019 sendte hun et ukendt antal billeder og videoer til drengen.

Her viste hun sig nøgen og foretog seksuelle handlinger.

Under grundlovsforhøret erkendte kvinden både at have haft samleje med drengen på de anførte datoer, og at hun sendte billeder og videoer.

Men hun nægter sig skyldig i sigtelserne, idet hun troede, at han var 15 år.

Ifølge avisens oplysninger er sagen berammet til april næste år, og kvinden har indvilliget i at være varetægtsfængslet frem til domsforhandlingen.

Strafferammen for overtrædelse af paragraf 222 stk. 3, som omhandler samleje med barn under 15 år, er fængsel op til otte år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Forældre testet positive for Covid-19: Skole opfordrer kammerater til at blive hjemme

Annonce