Annonce
112

38-årig kørte hasarderet og forårsagede to uheld på motorvejen: 20-årig og 21-årig kørt i autoværnet

De tre bilister var alle på vej frem mod rundkørslen mod Brabrand, men det gik tilsyneladende for langsomt for den 38-årige. Foto: Google Streetview
En 20-årig mand og en 21-årig kvinde blev kørt af vejen, da en 38-årig mand besluttede sig for at overhale dem.
Annonce

BRABRAND: En 38-årig mand var søndag morgen skyld i, at to af hans medtrafikanter kørte galt på Rute 15, Herningmotorvejen.

Den 38-årige kom kørende frem mod rundkørslen ved Logistikparken og Edwin Rahrs Vej, og i høj fart overhalede han to andre biler, som blev kørt af henholdsvis en 20-årig mand og en 21-årig kvinde. Den 38-årige kørte først ind i den 21-åriges bil og bagefter den 20-åriges, så begge biler kørte ind i autoværnet.

Både den 38-årige mand og den 20-årige mand blev tilset i ambulancer på stedet og efterfølgende kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og observation. Ingen af dem var dog umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Den 38-årige mand blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved ikke at have tilpasset fart og afstand til andre trafikanter, for overtrædelse af registreringsloven ved at have kørt i en uindregistreret bil, for kørsel i frakendelsestiden og for narkobesiddelse. Han er desuden mistænkt for at have kørt i narkopåvirket tilstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Annonce