Annonce
Navne

38-årig far til tre er ny ledende overlæge på afdeling på Sygehus Lillebælt

Thomas Vognbjerg Sydenham. Foto: Charlotte Dahl, Sygehus Lillebælt

Vejle: Speciallæge i klinisk mikrobiologi Thomas Vognbjerg Sydenham, 38 år, Odense, er tiltrådt som ledende overlæge på afdelingen for klinisk mikrobiologi på Sygehus Lillebælt, hvor han som en del af sin speciallægeuddannelse arbejdede som 1. reservelæge i et år fra marts 2017.

- Mine erfaringer fra afdelingen er, at kvalitetsniveauet er højt, og at samarbejdet er rigtigt godt. Man er hele tiden parat til at afprøve nye tiltag, der gavner patienternes forløb. Derfor er det et interessant sted at arbejde.

- For dét, der især driver mig, er, at man hele tiden finder områder, man kan forbedre - til fordel for patienterne. Det arbejde vil jeg gerne være med til at præge, og det kan jeg i det her job, siger Thomas Vognbjerg Sydenham i en pressemeddelelse.

Tidligere har han arbejdet på bl.a. Odense Universitetshospital, været reservelæge ved Statens Serum Institut i København og tilknyttet Syddansk Universitet som ekstern lektor og projektleder ved den faglige studieintroduktion for medicin.

Han har samtidig gennem sit engagement i Dansk Selskab for Klinisk Mikrobiologi arbejdet med forbedring af speciallægeuddannelsen, og han sidder i bestyrelsen for det videnskabelige selskab.

Thomas Vognbjerg Sydenham, der netop har indleveret en ph.d. ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet, bor i Odense sammen med sin hustru og tre børn i alderen to til otte år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce