Annonce
Horsens

34-årig mand og hans to børn dræbt på stedet i frontalulykke

Silkeborgvej var spærret i fire timer efter en dødsulykke torsdag eftermiddag. Foto: Jens Amtoft
De dræbte er fra Brædstrup-området, oplyser Sydøstjyllands Politi, der har underrettet de pårørende. En kvindelig lastbilchauffør slap med knubs.

Brædstrup: En 34-årig mand og hans to børn, en dreng på syv og en pige på et år, omkom torsdag eftermiddag ved en frontalulykke på Silkeborgvej nord for Brædstrup.

- De pårørende er netop underrettet. Familien er fra lokalområdet, lød det ved 19-tiden fra vagtchef Jesper Brian Jensen, Sydøstjyllands Politi.

Fredag morgen oplyser Sydøstjyllands Politi, at den 34-årige fører af personbilen kørte i nordlig retning, da han af ukendte årsager kom over i den modsatte vognbane og stødte ind i en modkørende lastbil ført af en 33-årig kvinde.

- De tre i personbilen blev konstateret døde på stedet, siger Jesper Brian Jensen.

En bilinspektør var efter ulykken i fuld gang med at udrede de nærmere omstændigheder.

Lastbilen væltede i grøften ved sammenstøddet, men chaufføren kunne selv kravle ud af køretøjet.

- Hun blev bragt på skadestuen med knubs. Hun er naturligvis chokeret, siger Jesper Brian Jensen til Horsens Folkeblad.

Politiet skal tale yderligere med den 33-årige kvinde.

Det fatale sammenstød skete kort efter klokken 15 ikke langt fra, hvor Burgårdevej møder Silkeborgvej nord for Brædstrup.

Silkeborgvej, der også hedder rute 52, var spærret i cirka fire timer, mens ambulancefolk, Sydøstjyllands Brandvæsen, politiet og siden andre arbejdede på stedet. Også en ambulancehelikopter blev rekvireret.

Klokken cirka 19.15 blev vejen åbnet for trafik, lød det fra Folkebladets udsendte på stedet.

Arbejdet med at bjerge lastbilen har taget hele natten og gav også trafikale udfordringer tidligt fredag morgen.

Annonce
En 34-årig mand og hans to små børn blev dræbt på stedet ved et sammenstød nord for Brædstrup torsdag kort efter kl. 15. Foto: Jens Amtoft
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tre rumænske tyve anholdt i Blåhøj

Leder

Leder: Tag debatten - den er gratis

Er der noget, der kan sætte sindene i kog i Horsens, er det byens udseende. Seneste eksempel er viceborgmester Martin Ravns læserbrev om, at Lilli Gyldenkildes Torv efter hans mening kan blive den næste ghetto i Horsens. Efterfulgt af et læserbrev af Sisse Landert, som græmmes over sin bys udseende. Efterfulgt af to læserbreve fra Andreas Boesen og Susan Gyldenkilde, som forsvarer byggeriet. I avisen og på hsfo.dk har vi gennem flere år dækket både planer, spadestik, beslutninger og kritik tæt og grundigt. Emnet optager vores læsere helt enormt. Det kan vi se både på hsfo.dk og i de kommentarer, vi får til artiklerne via Facebook. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at afdække udviklingen og på fair og ordentlig vis bringe de forskellige synspunkter videre. Nogle af artiklerne bringer vi gratis på hsfo.dk, mens andre kræver, at man har betalt abonnement. Det får vi jævnligt kritik for af læsere, som mener, at når det er en artikel, der interesserer mange, bør den være gratis. Jeg medgiver, at vi selv har et medansvar for den manglende forståelse, fordi medierne i en periode forærede alt indhold væk på digitale platforme. Men i takt med fyringer af journalister og fotografer verden over er der ved at komme en forståelse for, at ordentlig journalistik koster penge at lave og er en vare, der skal betales for. I debatten om byens udseende tog kritikken en ny drejning, da byrådsmedlem Jakob Bille skrev følgende i en kommentar på Facebook: "Folkebladet kunne nu godt have gjort denne artikel tilgængelig for alle. De har jo valgt at gøre alle de kritiske indlæg tilgængelige for alle." Bare så der ikke er nogen tvivl: Læserbreve er altid gratis indhold på hsfo.dk. Uanset om de er for eller imod, hvad et byråd har besluttet. Fælles for det indhold, det kræver et digitalt abonnement at få adgang til, er derimod, at det er unik og selvstændig journalistik. Tendensen på vores og de fleste andre medier er, at flere og flere artikler bliver låst. På hsfo.dk har vi også det princip, at den daglige leder, som du læser her, er betalt indhold - bare ikke lige i dag, hvor alle kan læse med.

Danmark

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Annonce