Annonce
112

32-årig sigtet nægter drab, men erkender vold med døden til følge

Politiet havde spærret dele af Klovenhøjvej af i løbet af søndagen efter fundet af liget af en 71-årig kvinde. Foto: Peter Hald
En 32-årig mand blev søndag ved Retten i Horsens varetægtsfængslet i fire uger efter at være blevet sigtet for at have dræbt en 71-årig kvinde i Brædstrup. Han nægter sig skyldig, men erkender vold med døden til følge.
Annonce

Horsens: En 32-årig mand blev søndag aften fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 16. august. Han er sigtet for drabet på en 71-årig kvinde i Brædstrup begået mellem lørdag midnat og søndag klokken 07.47.

Den 32-årige mand nægtede sig skyldig i manddrab, men erkendte vold med døden til følge.

Den sigtede, der var iført badesandaler og blå dna-dragt, var rolig, og svarede i roligt tempo på dommerens spørgsmål.

Efter sigtelsen blev oplæst, og manden ved hjælp af sin forsvarer erklærede sig uskyldig i drabet på den 71-årige kvinde, men til gengæld erkendte vold med døden til følge, anmodede anklageren om lukkede døre. Han begrundede det med sagens alvor, at det endnu er på et meget tidligt tidspunkt i sagen, hvor der blandt andet mangler ransagning af sigtedes telefon og yderligere afhøringer.

Dommeren valgte at følge anklagerens anmodning, hvorefter pressen forlod retslokalet.

En båre blev kørt ud fra huset og ind i Falck-bilen ved 15-tiden. Foto: Peter Hald
Annonce

Anholdt en halv time efter fund af lig

Søndag morgen kl. 07.18 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en livløs person i en bolig i Brædstrup. Det viste sig, at der var tale om en 71-årig kvinde, som blev fundet på sin hjemadresse.

Allerede klokken 07.48 anholdt politiet den 32-årige mand, der blev sigtet for manddrab og søndag aften fremstillet i retten i Horsens.

Den sigtede har ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi tilknytning til kvinden, men hvilken har politiet ikke oplyst. Den 32-årige er tilmeldt folkeregistret i Nordjylland.

De pårørende var underrettet om dødsfaldet, da Sydøstjyllands Politi søndag klokken 11 briefede pressen om sagen, men ellers var oplysningerne om sagen sparsomme.

Det har efterfølgende vist sig, at kvinden blev fundet i sin bolig på Klovenhøjvej, som var delvist afspærret, mens efterforskere arbejdede på sagen. Ved 15-tiden forlod en ambulance stedet efter en båre var løftet ind i ambulancen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce