Annonce
Horsens

31-årig varetægtsfængslet: Sigtet for besiddelse af 1,5 kg amfetamin

En 31-årig horsensianer blev fredag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Horsens sigtet for at have været i besiddelse af 1,5 kg amfetamin med henblik på overdragelse. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Fredag nægtede en 31-årig mand sig skyldig ved Retten i Horsens, da han i et grundlovsforhør blev sigtet for at have været i besiddelse af 1,5 kg amfetamin med henblik på overdragelse.
Annonce

Horsens: En 31-årig mand fra Horsens blev fredag for lukkede døre ved Retten i Horsens varetægtsfængslet i fire uger.

Manden er sigtet for at have været i besiddelse af 1,5 kg amfetamin med henblik på overdragelse.

En sigtelse, han kun delvis er enig i, hvorfor han nægtede sig skyldig i retten.

Annonce

Delvis tilståelse

Anholdelsen af den 31-årig horsensianer trækker ifølge Folkebladets oplysninger tråde til et større narko-kompleks i Horsens, der er ved at blive efterforsket af politiet. I den forbindelse sidder i forvejen en 43-årig mand varetægtsfængslet på syvende måned, og det er netop den mand, den 31-årige horsensianer ifølge sigtelsen har købt de 1,5 kg amfetamin af. Derudover er en 36-årig mand fra Horsens i juli blevet idømt fem års fængsel for at have solgt amfetamin i sagen, ligesom politiet tidligere har oplyst, at en 31-årig mand fra Østjylland har siddet varetægtsfængslet i samme sag siden maj.

Ifølge sigtelsen var den 31-årige horsensianer i besiddelse af amfetaminen på en adresse i det østlige Horsens i en periode frem til 29. januar i år. En udlægning, han kun erklærede sig delvis skyldig i under grundlovsforhøret.

Her forklarede hans advokat, inden dørene blev lukket, at den 31-årige horsensianer tilstod at have købt amfetaminen, men han påstod, at mængden var mindre end 1,5 kg, ligesom besiddelsen kun delvist var med henblik på videresalg. En del af amfetaminen var således ifølge den 31-årige horsensianer tiltænkt eget forbrug.

Af hensyn til den videre efterforskning blev pressen herefter forvist fra retslokalet, men ifølge sagens anklager Anna Holm Christensen, blev den 31-årige horsensianer varetægtsfængslet i fire uger som følge af det, der kom frem under grundlovsforhøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce