Annonce
Horsens

31-årig overtager kendt pizzeria - men åbner på helt ny adresse

Mases Bagdoian har lige nu travlt med at omdanne den tidligere modebutik til pizzeria. Foto: Mads Dalegaard
Et af Horsens etablerede pizzeriaer, Sivas Pizza i Smedegade, får både ny ejer og ny adresse. Mases Bagdoain overtager for anden gang en forretning efter Fraidon Bulos.
Annonce

Horsens: Mases Bagdoian har i cirka treethalvt år drevet Café Oxygen på hjørnet af Graven og Nørregade. Han overtog cafeen fra Fraidon Bulos, som i stedet etablerede sig som pizzamand i Smedegade. Nu overtager Mases Bagdoian også Fraidon Bulos' pizzeria, Sivas Pizza.

- Jeg har hjulpet ham i pizzeriaet og er grundigt lært op i det hele, og vi har længe talt om, at jeg en dag i fremtiden skulle overtage det.

- Men da jeg en dag kørte forbi det ledige lejemål på Nørregade 45, tænkte jeg, at det ville være oplagt. Jeg ringede med det samme til ejendomsmægleren og tog en snak med Fraidon, og vi blev hurtigt enige om, at så skulle det være nu, fortæller Mases Bagdoian.

Annonce

Siddepladser og mere på menuen

Han overtager altså det etablerede pizzeria, men åbner på ny adresse, som, han mener, passer bedre til de tanker, han har for sin forretning.

- Jeg har brug for et større lokale end dét i Smedegade, for jeg vil gerne udvide konceptet. Jeg vil gerne plads til spisende gæster i restauranten og samtidig udvide menukortet. Jeg vil gerne lave pastaretter, have salatbar og tilbyde friskpresset juice og det populære bubble-tea, forklarer han.

Erhvervsmægler John Frandsen har haft lokalet til leje i tre-fire måneder, og der har været pæn interesse, ikke mindst på grund af beliggenheden ved parkeringspladsen, fortæller mægleren. Det var også beliggenheden, der især tiltalte Mases Bagdoain, og derfor slog han til med det samme, da han fik øje på muligheden. Foto: Foto: Mads Dalegaard

Beliggenheden Nørregade er helt perfekt, fordi det ligger ved indkørslen til Mejerigårdens parkeringsplads, hvor der er gratis parkering i op til to timer. Han håber desuden, at han kan tiltrække skoleelever til for eksempel friskpresset juice to-go, og med en sandwichbar som nabo tror han på god synergi.

Annonce

Fra mode til mad

Mases Bagdoain har allerede overtaget lejemålet i Nørregade-ejendommen, der ejes af  Jørgen Holt Pedersen, som i flere år drev modetøjsbutik i lokalerne.

Mases Bagdoain står selv for at indrette butikslokalet til sin restaurant, og det er han i fuld gang med. Her skal blandt andet laves flere køkkenfaciliteter og etableres kølerum. Han forventer, at der kan indrettes med 20-30 siddepladser, men i corona-tiden bliver det mindre og tilpasset efter forholdene, siger han.

Så snart han er klar, åbner han Sivas Pizza på adressen, og i samme ombæring lukker Fraidon Bulos ned i Smedegade.

- Vi regner med, at det bliver 1. december, måske plus eller minus et par dage, alt efter hvordan det går med arbejdet, siger Mases Bagdoain.

Han er 31 år og opvokset i England, inden han kom til Danmark i 2003. Han bor i Aarhus, og selvom han nu overtager Sivas Pizza, fortsætter han med at drive Café Oxygen, siger han.

Mases Bagdoain overtog først en café fra Fraidon Bulos, og nu overtager han et pizzeria. De to er barndomsvenner og har altid hjulpet hinanden meget, siger Mases Bagdoian, som dog har valgt et nyt og større lokale til en ny udgave af Sivas Pizza. Onsdag 25. november 2020. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce