Annonce
Hedensted

30 nye parcelgrunde i Hedensted og Løsning sættes til salg: Så meget kommer de til at koste

Der er fuld gang i arbejdet i Remmerslund ud mod Hovedvejen. Her vil der snart blive sat 22 kommunale parcelgrunde til salg. Foto: Elisabet D. Hyttel
Et enigt byråd godkendte onsdag Nyboligs vurdering af 30 nye parcelgrunde i Løsning og Remmerslund.
Annonce

Hedensted/Løsning: Der kan snart bydes på parcelgrunde i Hedensted og Løsning.

Byrådet vedtog i oktober sidste år at byggemodne 22 kommunale parceller ved Remmerslund i Hedensted, mens de i april i år vedtog en byggemodning af otte parceller på Valmuevænget i Løsning.

Ved onsdagens byrådsmøde blev det slået fast, hvad minimumspriserne på disse grunde bliver, efter at et enig byråd godkendte Nybolig Juelsmindes vurdering.

Annonce

Centerby med kæmpestort potentiale

Byggemodningen ved Remmerslund forventes færdig primo august, hvorefter grundene sælges efter en indledende budrunde, der vil have grundpriser fra 675.000 kroner, mens grunden med den bedste beliggenhed vil stå til 995.000 kroner.

Grundende i Løsning, som hører under lokalplan 1120 "Boliger ved Skolegade i Løsning", vil blive udbudt til en grundpriser mellem 575.000 kroner og 625.000 kroner.

- Løsning er en centerby med kæmpestort potentiale, og det er rigtigt positivt, at byen får otte nye grunde, sagde Peter Sebastian Petersen (V), der samtidig understregede, at grundene gerne måtte være startskuddet til nogle større udstykninger i området, så der kan bygges boliger over flere etaper.

Der har ikke været kommunale byggegrunde til salg i Løsning i flere år, men i forbindelse med lokalplanen vil der på sigt blive mulighed for i alt 11 kommunale boligparceller, hvoraf de otte forventes klar til salg primo august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce