Annonce
Kultur

30-årig horsensianer får ekstra spilletid i rollen som Tøfting

30-årige Morten Kjær er spændt på publikums modtagelse af "No Regrets", og udsigten til fyldte lægter på Svalegangen får nu teatret til at udvide spilleperioden. PR-foto: Hein Photography
Interessen for opsætningen af "No Regrets" er så stor, at Svalegangen hyrer horsensiansk skuespiller til to ekstra spilleuger.

Horsens: Den 30-årige horsensianske skuespiller Morten Kjær får ekstra spilletid på Svalegangens skrå brædder, når det aarhusianske teater næste forår sætter fodboldikonet Stig Tøftings selvbiografi "No Regrets" på scenen.

Der er premiere 26. marts, og Svalegangen oplyser, at publikumsinteressen - trods mere end et år til premiere - har vist sig så stor, at der føjes to ekstra uger til spilleperioden. Opsætningen vises nu 26. marts-30. april, lyder det fra teatret.


Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fortælle den her historie for det aarhusianske publikum.

Morten Kjær


Her skal Morten Kjær agere "Tøffe" og folde den både tragiske, men også livsbekræftende fortælling om fodboldspilleren ud.

Annonce

Spændt på modtagelsen

I et interview med Horsens Folkeblad i lørdags fortalte Morten Kjær, at han er spændt på modtagelsen af teaterversionen af "No Regrets". Ikke mindst fordi stykket opføres i Stig Tøftings fødeby, Aarhus.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fortælle den her historie for det aarhusianske publikum, og jeg er også meget spændt på, hvordan stykket bliver modtaget, netop fordi Stig Tøfting er en mand, der har fyldt meget i byen. Derfor kommer der sikkert også mange meninger frem om stykket, og jeg tror, det kommer til at appellere til en målgruppe, som måske ikke har deres vante gang på teateret, sagde den 30-årige skuespiller, der nu altså ser ud til at score en billet-succes.

Annonce

Fast del af Komediehuset

Morten Kjær var i mange år en fast del af Komediehuset i Horsens og blev i 2018 uddannet på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

Siden har han spillet på Aarhus Teater, Svalegangen, Mungo Park i Kolding, det nuværende Kolding Egnsteater, og Teater Grob på Nørrebro i København, som han i øvrigt netop er flyttet til.

Han kalder rollen som Stig Tøfting sin karrieres hidtil største.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce