Annoncørbetalt indhold

3 Online tools der hjælper dig i gymnasiet

Afleveringer og lektier vil og har altid fyldt en stor del af gymnasiet. Derfor har vi nedenfor listet 3 online redskaber der kan hjælpe dig lidt nemmere gennem gymnasiet.

Ordbog og Google Translate

Dette kommer nok ikke som den store overraskelse, da disse hjemmesider ikke kun bruges til gymnasiet. Men da de fleste gymnasiefag omhandler sprog er dette sjældent tools du kan undvære i din hverdag. En ordbog kan nemlig bruges til en hel del, også andet end bare bøjninger og se hvordan ord staves. Et lille tip er også at bruge din ordbog til at finde synonymer. Er du for eksempel i gang med en aflevering, hvor du føler at du har gentaget det samme ord for mange gange, kan det klart anbefales at bruge din ordbog til at finde synonymer. Dette giver lidt variation og dybde til opgaven, der kan være det sidste skridt til en højere karakter

Inspo.dk

Inspo.dk er et nyt online tool der hjælper de unge gymnasieelever bedre og smertefrit gennem gymnasietiden. Inspo tilbyder et kæmpe udvalg af flere tusinde materialer og opgaver til gymnasiet. Udvalget består af noter og tidligere afleverede elevopgaver.

Et eksempel på en opgave kan være at du på inspo.dk finder brøchner hotels erhvervscase, hvor du ved at kigge på opgaven, opdager at du helt har misforstået hvordan selve opgaven skal opbygges.

Selvom inspo ikke er gratis, er det et billigt alternativ til sider som studienet. Her vil et abonnement give dig adgang til 20 månedlig downloads af materialer og noter. Noterne kan du bruge, hvis du skal følge op på et emne eller bruges til tavleundervisning. Og opgaverne kan bruges til at lade din inspirere og undgå at du har misforstået noget i forhold til hvordan opgaven skal laves.

Selve hjemmesiden har et clean og lækkert design, hvor man kan se at det er brugeroplevelsen der er i fokus. Hvilket gør siden let at navigere rundt på, og finde lige netop den opgave du er på udkig efter. Udover brugeroplevelsen er kundeservicen også i top. Her får du lynhurtigt hjælp og svar på alle de spørgsmål, hvad enten du ringer på telefonen eller skriver en mail. Derudover får medlemmer også adgang til en masse studierabatter, med alt fra rabat i tivoli til tilbud på takeaway mad.

WordMat

Hvis dette tilføjelsesprogram ikke allerede ligger på din computer, kan det klart anbefales at downloade med det samme. WordMat er et matematisk tilføjelsesprogram til Microsoft Word. Dette plugin kan sparer dig for en masse tid i de matematiske fag, da du kan lave alle dine udregninger og ligninger, uden at du på noget tidspunkt behøver at forlade Word. Programmet kan lave en masse komplekse grafer og tabeller, og så er det helt gratis. Et must hvis du går på gymnasiet

Denne artikel er sponsoreret af Inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.