Annonce
Østjylland

3.000 kvadratmeter med tovbane: Ny superlegeplads klar i Botanisk Have

Den nye, store legeplads ligger klos op og ned af parkeringspladsen ved Botanisk Have. Den indvies tirsdag. Foto: Teknik & Miljø
Børnene får en ny kæmpe legeplads side om side med Den Gamle By og Væksthusene. Tirsdag bliver den indviet.
Annonce

AARHUS: En ny superlegeplads ser tirsdag dagens lys i Aarhus.

Der er tale om en legeplads af de større på ikke mindre end 3.000 kvadratmeter i hjertet af Aarhus i Botanisk Have - med de andre attraktioner, Den Gamle By og Væksthusene som nærmeste naboer.

På legepladsen kommer der blandt andet en svævebane, en karrusel og vandoplevelser, der skal gøre den nye legeplads til et besøg ud over det sædvanlige. Legepladsen bliver mere end et sted for familiens yngste medlemmer, hvor der også bliver mulighed for ophold og afslapning for de store og hele familien.

- Legepladsen skal skabe leg på tværs af familiegenerationer, og med placeringen i Botanisk Have har legepladsen potentiale til at blive et af Aarhus’ nye grønne samlingssteder, siger Bünyamin Simsek (V), rådmand for Teknik og Miljø.

Tirsdag 24. september klokken 13.00 indvier Bünyamin Simsek legepladsen sammen med børn fra Samsøgades Skole og Møllevangsskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce