Annonce
Navne

28-årig med rødder i Vejle og Tørring har fået chefstilling i teleselskab

Sabrina Andersen. Pressefoto
Annonce

Ansættelse: Sabrina Andersen, der er født i Vejle og opvokset i Tørring, er tiltrådt i en nyoprettet stilling med ansvar for erhvervssalg i teleselskabet 3's butikker.

Hun er uddannet fra handelsskolen i Vejle og Zealand Business College og har tidligere arbejdet som bl.a. distriktschef hos YouSee og for virksomheder som Apple, Huawei og Elgiganten.

Den nyoprettede stilling er udtryk for et øget fokus på at servicere lokale erhvervskunder i 3's 30 butikker over hele landet, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

28-årige Sabrina Andersen skal være bindeleddet mellem butikkerne og 3's erhvervsdivision, 3Business, og får bl.a. ansvar for at uddanne og træne 3's butikssælgere og optimere systemer og processer, som understøtter markedsføring og salg af 3's erhvervsløsninger lokalt.

- Med tvangslukkede butikker har det været en usædvanlig opstart, men jeg glæder mig til at komme godt i gang med arbejdet og ikke mindst lære mine nye kollegaer og dagligdagen i butikkerne at kende, siger Sabrina Andersen i pressemeddelelsen.

I dag bor hun i Ringsted med sin kæreste og deres to børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce