Annonce
Erhverv

28-årig direktør går nye veje: Bygger rækkehuse i Ring Søpark

Det er Milton Huse i Horsens, som står for at opføre de 19 nye rækkehuse i Ring Søpark. Byggestarten går, lige så snart byggetilladelsen fra Horsens Kommune er i hus. Pressefoto
28-årige Michael Ravnholt Iversen fra Iversen Ejendomme ApS står klar til at opføre 19 rækkehuse i Ring Søpark. Den unge iværksætter regner med, at husene står klar til sommerferien.

Brædstrup: Der er grøde i boligbyggeriet i Brædstrup i denne tid. I september begyndte Domea byggeriet af 32 lejligheder på krogrunden i Brædstrup, og på Vestergade 47 står Andelsboligforeningen Odinsgaard parat til at opføre otte nye rækkehuse.

Sidst på året vil Peja Ejendomme begynde byggeriet af 80 lejligheder på energigrunden, hvis og når alle tilladelser falder på plads, mens der samtidig er kommet gang i byggeriet af parcelhuse i Ring Søpark og på Galgehøj og Fredsbovej.

Snart kommer der imidlertid et nyt tilbud til folk på boligjagt. Det relativt nystiftede firma Iversen Ejendomme ApS i Brædstrup vil opføre 19 rækkehuse til udlejning på den såkaldte projektgrund i Ring Søpark.

- Vi går i jorden lige så snart, vi får byggetilladelsen. Vi har fået godkendt vejprojektet. Alt el, vand og fjernvarme er også godkendt, og vi har fået myndighedsgodkendelse på at opføre 19 rækkehuse. Når vi begynder at bygge, vil alle huse står færdige efter 30 uger, så vi forventer, at husene er klar til udlejning omkring sommerferien, siger Michael Ravnholt Iversen, direktør i Iversen Ejendomme ApS.

Annonce

Nu er der mange lejligheder på vej i Brædstrup, så vi synes, der er et hul i markedet for rækkehuse.

Michael Ravnholt Iversen, direktør Iversen Ejendomme ApS

Huse til seniorer

De nye rækkehuse bliver på 96 kvm, og de får en husleje på cirka 8000 kr. om måneden uden vand, el og varme. Det bliver Iversen Byg og Anlæg, som står for at støbe fundament samt etablere vej og haver, mens Milton Huse står for at bygge husene. 15 af husene får to værelser, mens de sidste fire huse bliver med tre værelser.

- Nu er der mange lejligheder på vej i Brædstrup, så vi synes, der er et hul i markedet for rækkehuse. Husene henvender sig mest til nogle seniorer, som gerne vil have en lille have frem for at nøjes med en altan. Vi bygger husene i nogle gode materialer. Jeg tror på, det bliver billigere i længden, hvis husene er i en kvalitet, så det kan holde sig pænt længe, siger Michael Ravnholt Iversen.

De nye huse vil desuden få tilknyttet en vicevært, som tager sig af udearealerne og hjælper lejerne, hvis der er ting, der skal ordnes i husene.

- Tingene skal gerne være i orden herude, og derfor har jeg valgt, at der sættes en vicevært på. Jeg vil jo gerne, at folk vil bo her længe og passe godt på tingene, siger den 28-årige direktør.

Satser på udlejning

28-årige Michael Ravnholt Iversen blev allerede som 18-årig direktør i sit eget firma. Det startede med at etablere haver, siden blev det til jord- og kloakarbejde og støbning af fundamenter i Iversen Byg og Anlæg A/S. Nu vil den driftige iværksætter gerne ind på udlejningsmarkedet, og projektet i Ring Søpark er det første skridt på vejen.

- Jeg tror på, at udlejning i Danmark er et marked i fremgang, så derfor vil jeg gerne mere ind på det. I Tyskland står udlejning for over 50 procent af boligmarkedet, mens det i Danmark er 35 procent og stigende. Mange folk i dag er mere til at betale en fast pris i leje for boligen og så ellers slippe for alt det andet med at holde hus. Når rækkehusene er udlejet, har jeg også et nyt projekt klar i skuffen. Det bliver dog ikke i Brædstrup, siger Michael Ravnholt Iversen.

Michael Iversen fra Brædstrup vil gerne ind i markedet for udlejning, og rækkehusene i Ring Søpark er det første projekt for hans nye virksomhed Iversen Ejendomme ApS. Foto: Henrik Sandvad

Travl iværksætter

Der er 16 ansatte hos Iversen Byg og Anlæg A/S, og her mærker man også, der er travlhed i byggeriet i disse år. Derudover har Michael Iversen fire mand ansat i sin egen webshop DKfliser.dk, som sælger alt til belægninger og sten til haven.

- Vi har rigtig travlt, men jeg har ingen planer om, at vi skal være større. Bliver vi større, bliver jeg nødt til at have mellemledere ansat, og så kan det ikke betale sig mere. Det gælder om at gøre det, man er god til. Vi er gode til fundamenter, så det holder vi ved. Så vil jeg gerne have udlejning som et ekstra ben ved siden af, så vi sammen med webshoppen har tre ben, vi står på, siger Michael Ravnholt Iversen.

Den unge virksomhedsleder flyttede sidste år fra Brædstrup til Silkeborg, hvor han bor med sin kone og datter på fire år og en ny på vej. Der er derfor nok at se til for den unge iværksætter.

- Jeg kommer helt sikkert ikke til at kede mig i den kommende tid, men så render jeg heller ikke og laver ulykker så længe, lyder det med et grin fra Michael Ravnholt Iversen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ældre glæder sig til genåbning: Ensomheden er værre end frygten for at blive smittet

Annonce