Annonce
112

26 fartbøder stanget ud på to timer i Brædstrup

Brædstrups landbetjent Tommy Petersen er noget rystet over, at så mange bilister vælger at blæse på hastighedsgrænserne i Brædstrups midtby. Arkivfoto: Laurenz A. A. Rawashdeh
Annonce

Brædstrup: Ikke mindre end 26 fartsyndere var politiets fangst torsdag, da fem betjente, herunder Brædstrups landbetjent Tommy Petersen, gennemførte en trafik-kontrol i Brædstrups midtby om eftermiddagen.

- 26 fartbøder er lige voldsomt nok. Tre havde så travlt, at de fik klip i kortet, fortæller Tommy Petersen.

- Vi var kun i gang i et par timer mellem klokken 16 og 18, så det er meget, at vi skrev 26 fartbøder. Det er jo ikke så længe siden, at vi sidst havde en trafikaktion i Brædstrup, der også afslørede mange overtrædelser. Så det varer nok ikke så længe, inden vi kommer igen, understreger landbetjenten.

Ud over de mange hastigheds-overskridelser opdagede politibetjentene andre trafikforseelser; blandt andet en spritbilist samt en bilist, der kørte den forkerte vej rundt om en helle - og en enkelt cyklist uden lys på.

Fartsynderne blev fundet i midtbyen på gader med fartbegrænsning på 50 km/t. Blandt andet havde politiet fotovogne til at stå på Søndergade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce