Annonce
112

26-årig smøghungrende mand sparkede 19-årig, sprang ud af kørende bil og angreb betjent

En 26-årig mand fra Horsens trak et spor af vold efter sig, da han tirsdag aften forlod teltpladsen. Arkivfoto
Aggressiv horsensensianer trak spor af vold efter sig, da han forlod Smukfest tirsdag aften.

SKANDERBORG: En 26-årig mand fra Horsens indkasserede flere sigtelser for vold efter et besøg på Smukfest tirsdag aften.

Ifølge politikommissær Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, forlod manden teltpladsen omkring 21.40.

- Han var formentlig meget oppe at køre og henvendte sig til nogle unge fyre, der sad på festivalstole på parkeringspladsen, hvor de lige var landet. Han spurgte, om de havde cigaretter og sagde, at han ville give 100 kr. for en cigaret, fortæller Poul Steffensen.

De unge mænd havde ikke nogen cigaretter, og den 26-årige forlod dem, men fortrød åbenbart.

- Pludselig kom han løbende tilbage, sprang ind i en 19-årig mand fra Skanderborg og med et springspark ramte han ham med en sko i brystet, så forurettede væltede bagover, og stolen gik i stykker, fortsætter Poul Steffensen.

Annonce

Sprang ud af bil i rundkørsel

Angiveligt var der en eller flere piger i bilen, der nu kaldte på den 26-årige voldsmand.

Han gik tilbage til bilen, der herefter kørte i retning mod Horsens.

Da bilen nåede en rundkørsel ved Gedved, sprang manden af ukendte årsager ud af den kørende bil. Han kom til skade, der blev tilkaldt en ambulance, og manden blev kørt på skadestuen.

- Han fortsatte med at te sig på skadestuen. Politiet kom, og han sparkede en betjent i ansigtet, fortæller Poul Steffensen og tilføjer, at manden tydeligvis var påvirket af et eller andet.

Den 26-årige var onsdag morgen fortsat på skadestuen til behandling for de skader, han fik, da han hoppede ud af bilen. Han er sigtet for vold mod den 19-årige mand og for vold mod polititjenestemand.

Den 19-årige mand fra Skanderborg var øm efter gerningsmandens spark, men kom ikke alvorlig til skade, tilføjer Poul Steffensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Budget i Odder: Partier er glade for fuldt låne-stop og vil afdrage på kommunens gæld

Annonce