Annonce
forside

26-årig er i kritisk tilstand: Faldt ud af vindue under fest

En 26-årig mand fra Horsens er i kritisk tilstand, efter han faldt ud af et vindue fra første sal. Arkivfoto: Axel Schütt

En mand i 20-erne faldt ud af et vindue fra første sal og blev kørt på hospitalet i Aarhus med hovedlæsioner.

Horsens: En mand på 26 år er kommet slemt til skade, da han ville lade vandet ud af et vindue, mens han og tre andre mænd i 20'erne var samlet i en lejlighed i Griffenfeldtsgade i Horsens lørdag aften.

- Klokken 00.25 bliver manden fundet på fortovet hårdt kvæstet, og hans tilstand er kritisk, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz.

Den 26-årige mand fra Horsens og en flok venner var samlet i en lejlighed på første sal, hvorfra manden faldt ned på gaden.

- Der er nogle personer samlet i en 1.-salslejlighed, og manden har enten stået eller siddet i vindueskarmen og fået lyst til at lade sit vand. Der er han så formodentlig faldet ud af lejlighed og ned og har ramt med hovedet, så han er blevet alvorligt kvæstet, oplyser vagtchefen.

Annonce

Ulykke eller forbrydelse?

Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke, om der kan være sket en forbrydelse i forbindelse med, at manden er faldet ud ad vinduet.

- Lige nu undersøger vi stadig, om der er sket en ulykke eller forbrydelse. Vi er ved at afhøre vidner. De var fire personer i alt i lejligheden, hvor der har været fest og er blevet nydt alkohol. Så om manden af egen drift har urineret ud af vinduet og mistet balancen, eller der er sket noget strafbart, er vi ved at undersøge. Men vi formoder, at det er en ulykke, siger vagtchefen.

Manden er kørt på hospitalet i Aarhus og er stadig i kritisk tilstand.

- Jeg kan ikke sige for nuværende, om han er uden for livsfare, men han er faldet meget uheldig og har hovedlæsioner, og hans tilstand er kritisk, lyder det fra Hans Hoffensetz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce