Annonce
Østjylland

26-årig anholdt for narkokørsel: Ignorerede politiets anvisninger og kastede hash og kniv ud af vinduet

En 26-årig blev mandag anholdt og sigtet for narkokørsel og for ikke at efterkomme politiets anvisninger. Genrefoto: Johan Gadegaard

Auning: En 26-årig mand blev mandag aften anholdt for narkokørsel.

Det skete, da en patrulje fra Østjyllands Politi mandag omkring klokken 23.30 besluttede at foretage et rutinetjek af to mænd, der kørte rundt i en bil på Randersvej ud for Gammel Estrup ved Auning.

Føreren af bilen valgte dog at ignorere sirenen og de blå blik og fortsatte i stedet flere hundrede meter med politiet bag sig. Under kørslen bemærkede politiet, at der blev smidt flere genstande ud af de forreste sideruder på bilen.

Annonce

Til sidst lykkedes det politiet at få dirigeret bilisten ind til siden, og her så de, at det var en 26-årig mand, der virkede påvirket af stoffer, der sad bag rattet. Manden blev anholdt og sigtet for narkokørsel og for ikke at efterkomme politiets anvisninger og køre ind til siden.

Politiet fandt en klump hash under førersædet, som den 26-årige også blev sigtet for at besidde.

De genstande, der var smidt ud af vinduet under kørslen, viste sig at være en springkniv og nogle poser med en mindre mængde hash.

Den 26-årige blev sigtet for at have været i besiddelse af kniven, mens den 21-årige passager blev sigtet for at have været i besiddelse af hashen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Så faldt dommen efter dødsvold i Lunden: To mænd kendt skyldige i vold med døden til følge

Hedensted For abonnenter

Byrådsmedlem nægter holdningsskifte efter stemmeflyt: - Jeg havde sagt ja til noget, jeg i bund og grund ikke var enig i

Annonce