Annonce
Horsens

250 af verdens bedste tatovører rykker i fængsel

Man får en sjælden chance for at blive tatoveret af en af de meget kendte udenlandske tatovører. Privatfoto.

For fjerde år i træk slår Fængslet i Horsens dørene op for den internationale tattoo-festival, Prison Ink. Det sker i Kristi himmelfartsferien 10.-12. maj, hvor der også vil være et nyt endags-motorcykeltræf bag fængselsmurene.

Annonce

Horsens: Tatoveringer, livemusik fra mere end 15 upcoming rockbands, professionel street art og grafitti, skate konkurrencer, motorcykler og amerikanerbiler er noget af det, man kan opleve på Fængslet i Horsens den 10.-12. maj.

Tatovørerne kommer fra flere end 20 lande, og de sidder parat til at tatovere alle. Der kan bookes tid på forhånd til en tatovering eller på stedet, hvis man får lyst.

Prison Ink Festival har lynhurtigt fået et godt ry over hele verden og trækker kendte tatovører fra nær og fjern. Privatfoto.
Annonce

Som en festival for alle

Prison Ink har hurtigt etableret sig som et af de mest prestigefyldte og vigtige internationale tattoo-stævner i verden. På kort tid har ordet om den særlige tatoveringsfestival i Fængslets unikke rammer spredt sig til hele verden, og Prison Ink er Skandinaviens største tattoo-stævne målt på antal deltagende tatovører.

I år gæster kendte tatovører som blandt andet den kendte amerikanske tatovør Aaron Is fra tv-programmet "Inkmaster" Fængslet for at tatovere. Der vil være 12 tattookonkurrencer i løbet af de tre dage, hvor de bedste tatoveringer og tatovører kåres.

- Prison Ink har en hyggelig festivalstemning over sig, og det kan tatovørerne godt lide, men det er også noget, som publikum sætter pris på. Der er lidt mere at komme efter, fordi vi har mange aktiviteter udenfor med livemusik, skate, street art og hyggelige områder, man kan slappe af i. Det er en helhedsoplevelse for alle aldersgrupper og alle interesserede. Det er ikke kun for dem, der allerede har tatoveringer, siger Daniel Vous Pedersen, der er en af arrangørerne bag festivalen.

Aktiviteterne spreder sig over hele fængslet - både inde og ude. Privatfoto.

Der vil i år også være et område med et stort vikingetelt, hvor tatovørerer, der laver håndstukne tatoveringer på gammeldags måde uden maskiner, vil kunne opleves.

Desuden er der Prison Ink Bike Meet om lørdagen fra klokken 12 - samme dag, som der er amerikanerbiltræf på plænen foran.

Prison Ink åbner torsdag 10 maj kl. 12. Dørene lukker alle dage kl. 23, men der er udendørs afterparty med livemusik kl. 23-01 hver dag. Der er stadig billetter at få.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce