Annonce
Horsens

25 medaljer i Hamborg til Horsens Badmintonklub

Der blev spillet mange tætte kampe, hvor Horsens snuppede sejren i en stor del. PR-foto

Horsens: 46 ungdomsspillere fra Horsens Badminton Klub deltog i pinsen i et internationalt stævne i Hamborg. Her blev det til i alt 25 medaljer; 11 af guld, 6 af sølv og 8 af bronze. Det gjorte HBK til den mest vindende klub.

Resultaterne blev: Mixdouble U11: Frederik Rohde Pedersen vandt bronze med X-makker fra Hørning. Damesingle U13A: Guld til Anne Sofie Grøndahl Jacobsen og bronze til Jasmin Willis Rasmussen. I Damedouble U13A vandt Anne Sofie Grøndahl Jacobsen og Jasmin Willis Rasmussen guld.

I damesingle U13B vandt Sophia Gomig Hansen sølv. I damedouble U13B vandt Sophia Gomig Hansen og Ellen Lyhning Albeck guld. I herresingle U13B vandt Mads Kreiberg guld og Josva F. Schmidt bronze. I herredouble U13B vandt Josva F. schmidt og Mads Kreiberg guld. I mixdouble U13B vandt Mads Kreibeg og Sophia G. Hansen sølv.

I herresingle U15A vandt Rasmus Hjerrild bronze. I damesingle U15B vandt Julie Rohde Pedersen bronze. Damedouble U15B blev vundet af Celine Hartig Andreasen og Julie Rohde Pedersen, mens Freja Krabbe vandt bronze med sin X-makker fra Tyskland. I herresingle U15B vandt Jens Kjeldbjerg guld. I mixdouble U15B vandt Jens Kjeldbjerg og Celine Harting Andreasen guld, og Julie Rohde Pedersen vandt sølv med X-makker fra Hørning.

Herresinglen U17A blev vundet af Jacob V. Kristoffersen guld, mens Christoffer Grandahl Jacobsen tog sølv. I mixdouble U17A vandt Christoffer Grandahl Jacobsen og Nynne Risvig Klinkby bronze. I Herresingle U17B vandt Marius Junkers Krabbe sølv. I damedouble U17B vandt Freja Fredelykke og Kirstine Lyskjær bronze. I herredouble U17B vandt Nikolas Kull guld med sin X-makker fra Hørning. Mathias Lund og Simon Frisk vandt bronze. Mixdoublen U17B blev vundet af Simon Frisk og Freja Fredelykke, mens Nikolas Kull og Kirstine Lyskjær vandt sølv.

45 ungdomsspillere fra Horsens var i pinsen til stævne i Hamborg. PR-foto
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce