Annonce
Navne

25-års jubilar føler sig stadig udfordret i sit job

Conni Mortensen er økonomiassistent hos Sagro i Billund. Privatfoto
Annonce

Jubilæum: Conni Mortensen, Sødover, har i 25 år arbejdet som økonomiassistent ved nuværende Sagro i Billund.

Efter at have arbejdet 10 år hos en privat revisor i Jelling blev Conni Mortensen i 1995 ansat i Midtjysk Rådgivningscenter i Give. Centret blev med tiden til Jysk Landbrugsrådgivning, som i 2016 fusionerede med Sagro.

Sagro er i dag en af landets største rådgivningsvirksomheder primært inden for landbrug.

Den 59-årige jubilar trives i virksomheden, hvor hun har mange kolleger, der også har været ansat i mange år.

Som økonomiassistent udfører hun bogføringsopgaver, skatteregnskab, årsrapporter og momsopgaver foruden et begrænset antal opgaver som virksomhedssekretær.

- Kravene til skatteopgaverne stiger, og der er ingen tvivl om, at jeg - selv efter 25 år i branchen - stadig får mit behov for udfordringer dækket, siger Conni Mortensen i en pressemeddelelse i anledning af jubilæet.

Conni Mortensen er oprindelig butiksuddannet, men da hun og hendes mand skiftede parcelhuset ud med svigerfars lille landejendom ved Sødover Mark, var det især ønsket om andre arbejdstider, der fik hende til at skifte bane.

På den lille landejendom, der ligger mellem Bredsten og Gadbjerg, drev parret lidt markbrug, indtil de for otte år siden valgte at plante det hele til med skov.

Conni Mortensen ynder at komme ud i naturen for at gå eller løbe en tur. Sammen med sin mand drager hun desuden gerne på langfart. Parret har blandt andet været i Vietnam, Myanmar, Sumatra, Bali og Canada.

I år, hvor det at rejse ud i verden har været vanskeligt, var de heldige at kunne gennemføre en sommerrejse til Færøerne.

Jubilæumsfejringen holdes internt med kollegerne på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce