Annonce
Hedensted

25-årig bowling-chef er blevet klogere: Giv mig en ny chance

Mervin Sacirovic (th.) har ikke fået den start, han ønskede sig, som forpagter af Hedensted Bowlingcenter. Alt for mange ting, var ikke i orden, og set i bakspejlet skulle han have ventet nogle måneder med at åbne. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Mange ting fungerede dårligt i Hedensted Bowlingcenter i de første måneder efter genåbningen. Men nu har den unge forpagter renoveret centret og etableret restaurant - og han håber, kunderne vil vende tilbage.
Annonce

Hedensted: Det blev ikke den start for Hedensted Bowlingcenter, som den nye forpagter Mervin Sacirovic havde håbet på, da han genåbnede banerne i januar.

Defekte maskiner, problemer med strømmen og flere andre ting har gjort, at kunder har måttet tage hjem uden at kunne spille færdig - og selvom Mervin Sacirovic har givet rabat, så er han opmærksom på, at mange har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Nu har centret haft lukket i snart tre måneder, og den periode har Mervin Sacirovic brugt på at male, renovere og reparere, samt etablere en egentlig restaurant på stedet.

- Jeg er bange for, at jeg har skræmt nogle kunder væk, men det er et helt nyt center, jeg åbner nu. Jeg håber, at folk vil give mig en ny chance, siger den 25-årige iværksætter fra Vejle.

Det har været op af bakke, og mange kunder har måttet gå herfra uden at kunne spille færdigt, fordi der er opstået problemer, jeg ikke har kunnet ordne. De har selvfølgelig fået rabatter og andet, men det er ikke god service, når tingene ikke spiller.

Mervin Sacirovic

Annonce

Åbner til september

Hedensted Bowlingcenter havde stået tomt i godt tre år, da Mervin Sacirovic kastede sig ud i projektet som ny forpagter i januar, og det bar det præg af.

- Set i bakspejlet skulle jeg have ventet nogle måneder med at åbne, til jeg havde sikret mig, at alt var i orden. Men det, troede jeg som udgangspunkt, at det var. I dag er jeg blevet klogere, siger Mervin Sacirovic.

I august er det kun klubber med fast aftale, der kommer i bowlingcentret, men til september slår Mervin Sacirovic dørene op for offentligheden igen.

Til den tid er der både restaurant og café tilknyttet bowlingcentret, og man behøver ikke at bowle for at spise.

- I caféen er det mest burger, snacks, grillkylling, pommes frites og den slags, men i restauranten kører jeg med tre retters menu, og det bliver blandt andet med oksemørbrad og cuvette. Der er to tjenere og to køkkendamer foruden mig selv, der kommer til at være der, siger Mervin Sacirovic.

Annonce

Åbent hver dag

Han glæder sig til at byde kunderne velkommen i både restaurant og bowlingcenter, og han håber, at det med tiden kan blive et mødested for byens befolkning.

Restauranten har åbent dagligt fra kl. 17 til 21, og bowlingcentret har åbent til kl. 24. Ved særlige arrangementer - for eksempel livemusik - har Mervin Sacirovic tænkt sig at holde åbent til kl. 02.

På længere sigt håber han at kunne udvide restauranten og tilbyde take away.

Hedensted Bowlingcenter har været lukket i juni og juli, og i august er det kun åbent for klubber med faste tider. Forpagteren er nemlig i gang med en større renovering. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce