Annonce
Navne

25 år hos Ejner Hessel: Det er stadigvæk den gode handel, der driver ham

Kim Melsen har solgt biler hos Ejner Hessel i 25 år. Han er i dag salgsdirektør for hele Ejner Hessel A/S. Pressefoto
46-årige Kim Melsen har arbejdet 25 år hos Ejner Hessel, og salgsdirektøren går fortsat glad på arbejde hver dag på Nørremarken i Vejle.

Jubilæum: Hvis man tager en ambitiøs, ung mand, der drømmer om at sælge biler - og kun sælge biler - og så tilsætter en virksomhed, der tror på, at medarbejderne er den vigtigste ressource, rører i gryden og lader den simre i 25 år, så får du et arbejdsliv, der har budt på udfordringer, spændende opgaver, sjove historie og anekdoter.

46-årige Kim Melsen er i dag salgsdirektør hos Ejner Hessel A/S, og Bjarne Hessel husker ganske udmærket sit første møde med en ung og ambitiøs mand for et kvart århundrede siden. En ung mand, der drømte om at sælge biler.

- Jeg mødte denne unge knægt, der kun kunne tale om biler. Han brændte tydeligt for at sælge dem - det kunne jeg mærke allerede dengang. Kim fik så at vide, at han også skulle tage uddannelsen, hvilket han - lidt modvilligt -  sagde ja til. Jeg tror, at Kim mente, at han havde gået nok i skole, fortæller Bjarne Hessel.

Annonce

Kim Melsen tog udfordringen op, og allerede under uddannelsen solgte den unge mand sine første biler.

En anden tid

For 25 år siden fandtes der hverken en Storebæltsbro,  hjemmesider, hvor man kunne slå alt op, og forskellige apps. Så når en bil skulle sælges, var det igennem tunge søndagsaviser, motormagasiner og godt gammeldags købmandsskab.

En af de historier, som Kim Melsen husker fra dengang, var, da han blev sendt til Sjælland for at bytte en luksuriøs bil fra et andet tysk mærke, der ikke havde været til at komme af med, til en Mercedes, der for Ejner Hessel A/S var nemmere at få solgt videre.

- Jeg fandt en bilforhandler i en lille flække på Sjælland og kørte derover i den store, luksuriøse bil. Da jeg ankommer, kigger den sjællandske forhandler vurderende op og ned ad mig og spørger: "Hvordan har sådan en jysk hvalp fået sådan en bil?"

- Jeg ville ikke nævne, at jeg arbejdede for en forhandler, så jeg svarede, at jeg var søn af en jysk svineavler. Vi gennemførte byttehandlen, og jeg har de sidste 25 år hørt lidt for den replik, fortæller Kim Melsen med et glimt i øjet.

Annonce

Et godt arbejdsliv

I årene efter sin ansættelse fik unge Melsen muligheden for at vise, at han både havde kompetencer inden for køb, salg og ledelse.

Det er også en af forklaringerne på, at Kim Melsen aldrig har haft lyst til at søge uden for matriklen hos Mercedes-forhandleren på Nørremarken.

- Jeg er altid gået glad på arbejde og er blevet vist stor tillid. Samtidig gik jeg i mesterlære under Bjarne Hessel, og her lærte jeg en masse, der ikke stod i en lærebog.

- Og både bilbranchen og jeg selv har været igennem en enorm udvikling i de 25 år, jeg har været ansat i bilforretningen. Det har givet mig et spændende, udviklende og interessant arbejdsliv, understreger Kim Melsen.

De seneste 25 år har budt på fine titler og spændende opgaver, men for Kim Melsen er det stadigvæk den gode handel, der driver ham.


Jeg kan godt lide at sælge biler, og selv om mine arbejdsopgaver som salgsdirektør for hele Ejner Hessel A/S byder på andre opgaver, kan jeg stadigvæk godt finde på at gå ned og sælge en bil.

Kim Melsen


- Jeg kan godt lide at sælge biler, og selv om mine arbejdsopgaver som salgsdirektør for hele Ejner Hessel A/S byder på andre opgaver, kan jeg stadigvæk godt finde på at gå ned og sælge en bil.

- Det giver mig en følelse af at være tæt på kunderne, og så får jeg feedbacken med det samme, siger jubilaren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce