Annonce
Hedensted

24/7-ordningen på genbrugspladserne genåbner: Holder stadig øje med antallet

Genbrugspladserne i Hedensted Kommune holder fra i dag åbnet, helt som de plejer. Dog bliver der holdt øje med, om der kommer for mange på pladsen. Arkivfoto: Morten Pape
Fra i dag tirsdag kan borgere i Hedensted Kommune igen benytte genbrugsstationernes 24/7-ordning.

Hedensted/Hornsyld: Fra i dag tirsdag er det igen muligt at aflevere sit affald døgnet rundt på to af kommunens genbrugspladser.

24/7-ordningen på genbrugstationerne i Remmerslund og Hornsyld genåbner, mens genbrugspladserne i Juelsminde og Kalhave kører med normale åbningstider kl. 12-18 i hverdage og 10-16 i weekender.

Dermed er genbrugsstationerne tilbage på samme niveau som før nedlukningen, dog stadigvæk med restriktioner om, hvor mange der må være på pladserne ad gangen.

- Det er noget, vi stadigvæk vil holde øje med, både når personalet er på arbejde og via video. Vi har haft travlt på vores pladser hen over påsken, fordi folk havde fået samlet en masse, men borgerne har været gode til at holde i kø og holde afstand, så vi tror på, at det ikke bliver et problem med for mange på pladsen, siger leder af Hedensted Kommunes materielgårde, Ole Klidbo Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce