Annonce
Horsens

24-årig mand flygtede til fods efter uheld på E45 ved Horsens

En 24-årig mand fra Fredericia forsøgte at stikke af, da han lørdag kl. 19.35 var involveret i et uheld på E45 ved Horsens. Arkivfoto.

Horsens: Det er dumt at rode med sin mobiltelefon, når man kører bil på E45.

Det lærte en 24-årig mand fra Fredericia på den hårde måde, da han lørdag kl. 19.35 kom kørende i nordgående retning mellem afkørsel Horsens Syd og Horsens C.

Ifølge vagtchef Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi, opdagede den 24-årige pludselig et køretøj foran sig.

Annonce

For at undgå påkørsel rev han hårdt i rattet til venstre, drønede ind i autoværnet og smadrede sin bil. Herefter stak han af til fods og forlod motorvejen via afkørselsrampen.

- Vi fandt ham for enden af Kærgårdsvej, da han kom gående ud et buskads, og anholdt ham kl. 19.44. Han oplyste, at han havde rodet med mobiltelefon og gik i panik, da han blev involveret i uheldet, oplyser vagtchefen.

Der er mistanke om, at den 24-årige var påvirket af enten alkohol eller narko, så det er han sigtet for. Han kan også se frem til en bøde for at stikke af fra et uheld.

Det var kun den 24-åriges bil, der led overlast ved uheldet. Han ramte ikke andre biler og kom ikke selv til skade ved mødet med autoværnet, tilføjer vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce