Annonce
Horsens

22.000 var igennem Bytorv Horsens til Late Night - se billederne

X Factor-stjernen Gina Michaells, der kommer fra Brande, var forbi Horsens fredag i forbindelse med Late Night. Foto: Hanne Nielsen
En god aften. Sådan lyder meldingen fra Bytorv Horsens oven på Late Night fredag aften.

Horsens: Det blev en god shoppingdag i Horsens, da cityforeningen fredag 29. marts holdt årets første Late Night ud af fire.

I Bytorv Horsens oplevede man masser af aktivitet og mennesker i løbet af dagen med designermarked og musikoptrædende.

- Vi havde en god Late Night med cirka 22.000 besøgende, og mange af butikkerne havde gode tilbud, som kunderne tog imod med åben arme, fortæller marketing manager i Bytorv Horsens, Pernille Perigaard.

X Factor-stjernene Gina Michaells og Patrick Smith var forbi, og de kunne næsten ikke komme ned af scenen igen, lyder rapporten fra Bytorv Horsens.

- De ville så gerne blive stående og synge flere sange, siger Pernille Perigaard, der glæder sig til at få besøg af børnehaver i centret fra tirsdag 9. til torsdag 11. april. De skal laver blomster af pap.

Annonce
De optrædende kunne næsten ikke stoppe med at optræde - og publikum var tydeligvis også begejstrede for mødet med tv-stjernerne. Foto: Hanne Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Regionen vedtager indsats for fuld tid

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce