Annonce
Horsens

22-årig død efter overfald i Lunden

Politiet afspærrede lørdag Lunden, efter en 22-årig mand var blevet overfaldet i nærheden af kunstværket Menneskemuren. Natten til tirsdag afgik den 22-årige ved døden uden at have været ved bevidsthed siden overfaldet. Arkivfoto
Sydøstjyllands Politi søger stadig vidner til det overfald, der skete lørdag aften, mens Lunden var fyldt med mennesker.
Annonce

Horsens: Den 22-årige mand fra Horsens, der lørdag aften blev overfaldet og bl.a. sparket i hovedet af to ukendte mænd i Lunden i Horsens, er natten til tirsdag afgået ved døden.

Det oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi tirsdag morgen.

- Den 22-årige afgik ved døden ved midnatstid. Han har ikke været ved bevidsthed siden overfaldet, fortæller vicepolitiinspektøren.

Han fortæller også, at politiet har modtaget en del henvendelser fra vidner i sagen, og flere personer er blevet afhørt i løbet af de seneste dage.

- Men vi har endnu ikke været i kontakt med nogen, som vi mistænker for at stå bag overfaldet, siger Lars Peter Madsen.

Overfaldet skete kl. 18.42 lørdag aften i nærheden af Menneskemuren nedenfor Horsens Kunstmuseum i Lunden.

Vidner har forklaret, at de så to gerningsmænd overfalde den 22-årige med slag og spark i hovedet, inden de stak af fra stedet.

Den 22-årige blev efter overfaldet fragtet til skadestuen i Horsens, hvorefter han blev overflyttet til neurologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor lægerne har kæmpet for at redde hans liv.

Det lykkedes ikke, og natten til tirsdag døde den 22-årige.

Vi har hørt fra vidner, at der var mange mennesker til stede i Lunden, da overfaldet fandt sted. Vi vil meget gerne høre fra alle, der var i Lunden lørdag aften.

Lars Peter Madsen, vicepolitiinspektør, Sydøstjyllands Politi

Annonce

Ikke nærmere et motiv

Lars Peter Madsen opfordrer alle, der var til stede i Lunden lørdag aften til at henvende sig til politiet.

- Vi har allerede hørt fra en del vidner, og vi har også fået flere brugbare tip og navne på mulige gerningsmænd. Dem skal vi nu have talt med. Men vi vil stadig meget gerne høre fra alle, der kan have set noget. Vi har hørt fra vidner, at der var rigtig mange mennesker til stede i Lunden, da overfaldet fandt sted, siger Lars Peter Madsen.

Han oplyser, at politiet ikke er kommet nærmere et motiv til det voldsomme overfald. I løbet af weekenden lød det fra vagtchefen, at der tilsyneladende var tale om et tilfældigt overfald.

Det er dog ikke sikkert, at det er tilfældet, siger vicepolitiinspektøren.

- Jeg kan oplyse, at vores efterforskning peger på, at mødet mellem de tre ikke var tilfældigt. Der var muligvis tale om nogle uoverensstemmelser, der skulle løses, siger han, der dog understreger, at der tilsyneladende ikke var slåskamp eller lignende forud for overfaldet.

De to gerningsmænd beskrives som unge, ca. 18-19 år.

Den ene var ca. 180 cm høj, tynd med mellemblondt hår og mørkt tøj. Den anden var lidt højere - ca. 185 cm. Også han beskrives som tynd, med kort mørkt hår og iført sort tøj og sort kasket.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce