Annonce
112

21-årig udsat for vold og afpresning: Blev klædt af, pisket og fik kanonslag i hænderne

En 21-årig mand fra Horsens er ifølge politiet blevet udsat for afpresning, vold og tvang i løbet af de seneste 14 dage. Bl.a. tvang tre mænd ham flere gange med ud til Bygholm Sø, hvor han blev forsøgt kvalt i sin egen hættetrøje, pisket med et bælte og fik et kanonslag i hænderne. Arkivfoto: Morten Pape
Tre mænd blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger. De er sigtet for afpresning, tvang og grov vold mod en 21-årig mand fra Horsens.
Annonce

Horsens: En 21-årig mand fra Horsens er ifølge Sydøstjyllands Politi blevet udsat for voldsom afpresning, tvang og grov vold over flere dage i de seneste uger af tre mænd.

Bl.a. blev han i mandags forsøgt kvalt i sin egen hættetrøje, inden han blev afklædt og pisket med et bælte, før han fik placeret et kanonslag i sine hænder.

- Hvis du ikke udleverer din mors NemID, så tænder vi kanonslaget, lød beskeden fra de tre mænd angiveligt, mens de viftede om den 21-årige med en lighter.

Ifølge sigtelsen hentede mændene fire gange over de seneste 14 dage den 21-årige mand på hans bopæl i Horsens.

Her tvang de ham ind i en bil og kørte ham rundt til forskellige steder i Horsens - bl.a. ved Bygholm Sø, hvor de med forskellige former for vold og både fysiske og verbale trusler forsøgte at få ham til at optage lån hos både banken og sine venner, overføre penge eller købe telefoner på afbetaling for at skaffe penge.

Undervejs skulle de tre mænd ifølge sigtelsen flere gange have have slået, sparket og stukket den 21-årige med en ukendt genstand, lige som den ene af dem også skulle have taget halsgreb på ham.

Annonce

Nægter sig skyldige

Årsagen til afstraffelsen var angiveligt en såkaldt dummebøde på omkring 80.000 kroner, som de tre mænd mener, den 21-årige skal betale til den ene af dem.

De tre mænd var iklædt politiets blå dna-dragter og badesandaler, da de onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Horsens.

Inden dørene blev lukket for pressen og de pårørende, der var mødt op for at støtte de tre, nåede de tre mænd på henholdsvis 19, 19 og 23 år at erklære sig uskyldige i de alvorlige anklager mod dem.

Via deres forsvarer Mikkel Nielsen erklærede de også, at de ikke ønskede at udtale sig i forbindelse med grundlovsforhøret.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at de tre mænd blev varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce