Annonce
Hedensted

Stor ros til 'problemknuseren': 200 personer tog afsked med kommunens topchef

Jesper Thyrring Møller får ikke tid til at slappe af, når han har haft sidste arbejdsdag i Hedensted Kommune fredag 31. januar, for allerede om mandagen begynder han i sit nye job som kommunaldirektør i Struer. Det glæder han sig til. Foto: Elisabet D. Hyttel
Mange politikere og ansatte mødte frem, da der torsdag var afskedsreception for Hedensted Kommunes afgående kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Hedensted: Loyal, ordentlig og altid imødekommende over for de politiske ønsker - selv når de var helt ude i hampen.

De ord gik igen i flere af de taler, der blev holdt for Jesper Thyrring Møller ved hans afskedsreception torsdag.

Kommunen diskede op med tapas, vin og vand til de omkring 200 mennesker, der var mødt frem for at sige den afgående kommunaldirektør tak for indsatsen - og god vind fremover.

Receptionen blev holdt i rådhusets kantine, og borgmester Kasper Glyngø (S) havde en god forklaring på valget af netop den lokation:

- Det er efter Jespers eget ønske, for her har han tilbragt tusindvis af timer. Vi har dog også kunnet finde ham på hans kontor indimellem, forklarede Kasper Glyngø til stor moro hos både Jesper Thyrring Møller og resten af selskabet.

Annonce
Du har løst 99 procent af de problemer, jeg har lagt ind på dit kontor, og jeg har på fornemmelsen, at den sidste procent var mig. Men det har du haft takt nok til ikke at sige.

Kasper Glyngø (S), borgmester

Ros til problemknuseren

De fremmødte var især ansatte på rådhuset i Hedensted, tidligere ansatte i den gamle Tørring-Uldum Kommune, hvor Jesper Thyrring Møller startede sin karriere som kommunaldirektør, samarbejdspartnere fra omkringliggende kommuner samt nuværende og tidligere byrådspolitikere.

Der har været tre forskellige borgmestre i Thyrring Møllers tid som kommunaldirektør i Hedensted, og de var først på talerstolen ved afskedsreceptionen.

Der var stor ros for det arbejde, han har udført, og for den altid positive måde, de er blevet mødt på. Problemknuseren, kaldte de ham med forskellige ord.

Men der var også nogle velmenende råd, som Thyrring Møller kan tage med sit i sit nye job som kommunaldirektør i Struer.

- Jeg tror godt, vestjyderne kan være positive, men når du bliver meget begejstret og strækker armene ud og siger "det er fantastisk", skal du måske fremover i stedet sige "det ku' da ha' været møj værre", mente tidligere borgmester Kirsten Terkilsen (V).

Skræddersyede vaders

Jørn Juhl Nielsen (S), der også har været borgmester i Hedensted Kommune, tænkte mere på, hvordan det skulle gå med Jesper Thyrring Møllers altid ulastelige påklædning.

- Du må hellere begynde at kigge efter skræddersyede vaders, mente han.

Thyrring Møller selv glædede sig over det store fremmøde ved receptionen og er nu klar til at gøre en sidste indsats i Hedensted, inden det om en uges tid går løs med nye opgaver i Struer.

Der blev holdt mange rosende taler for den afgående kommunaldirektør, blandet andet fra de tre borgmestre, han har arbejdet sammen med i Hedensted Kommune. Her er det den nuværende borgmester Kasper Glyngø (S), der er på talerstolen. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Annonce