Annonce
Hedensted

20 nye redningsveste til Juelsminde Sejlklub

- Vi er rigtig glade for redningsvestene, siger Heine Misfelt, næstformand i Juelsminde sejlklub, der har over 900 medlemmer, der sejler alle typer af både. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Juelsminde: Juelsminde Sejlklub er blevet tildelt 20 nye redningsveste til en værdi af 21.000 kroner.

Giveren er TrygFonden, der netop har uddelt 5,8 mio. kr. til nye projekter, der skal skabe tryghed, sundhed og trivsel.

Hos Juelsminde Sejlklub er næstformand Heine Misfelt glad for, at hans ansøgning er gået gennem nåleøjet hos TrygFonden.

Redningsvestene vil fremover blive lånt ud til folk, der møder til sejlerskole uden korrekt sikkerhedsudstyr, fortæller han.

- Mange møder op med almindelige svømmeveste. Det vil vi ikke have. Hos os er det et krav, at de bruger redningsveste, siger Heine Misfelt og forklarer forskellen på de to typer veste:

- Med selvoppustelige redningsveste på bliver man vendt i vandet og får hovedet over vandoverfladen. Det betyder noget, hvis man er slået bevidstløs eller ligger i vandet i lang tid. Svømmeveste er til at svømme i. De holder dig bare flydende uden at vende dig i vandet.

Sejlerskolen åbner i uge 31 og kommer frem mod uge 37 til at give grundlæggende instruktioner i at sejle sejlbåd. Der er stadig nogle få ledige pladser.

Til vinter udbyder skolen et kursus i teoretisk duelighed, og til foråret gælder det den praktiske prøve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce