Annonce
Erhverv

20 meter længere op ad gaden - Home flytter i nye men gammelkendte lokaler

Efter 14 år i Vesterbrogade 8 flytter Home Hedensted i det nye år ind i det tidligere Partex - i gadens nummer 9, fortæller afdelingsleder i Home Hedensted, Anette Banke. Foto: Michael Svenningsen
Efter godt 14 år i Vesterbrogade 8 flytter Home Hedensted nu til langt større lokaler blot få meter fra det nuværende kontor - til det tidligere Partex i gadens nummer 9.
Annonce

Hedensted: Flyttedatoen er endnu ikke helt på plads, men indflytningen bliver i løbet af januar næste år.

Sådan lyder meldingen fra afdelingsleder i Home Hedensted, Anette Banke, når der bliver spurgt til afdelingens kommende flytning i nye lokale efter godt 14 år i Vesterbrogade 8.

I det nye år rykker Home Hedensted nogle meter op i gaden til nummer 9, hvor der tidligere har været drevet parfumeri og lingeriforretning under navnet Partex.

Anette Banke fortæller:

- Vi har et stykke tid manglet plads og været på udkig efter et andet og mere rummeligt lokale. Nummer 9 i Vesterbrogade var et oplagt valg; stadig i midtbyen og i en tidligere erhvervsbygning, der derfor er kendt af byen og omegnens borgere.

Vi har et stykke tid manglet plads og været på udkig efter et andet og mere rummeligt lokale. Nummer 9 i Vesterbrogade var et oplagt valg.

Anette Banke

Annonce

Dobbelt op

Med flytningen får afdelingen op mod dobbelt så mange kvadratmeter at drive ejendomsmæglerforretning på. Blandt andet bliver der plads til to mødelokaler mod i dag et enkelt.

- For to år siden havde vi en markedsandel på 13,9 procent. I dag sælger vi 30 procent af villaerne i området. Det er positivt, men betyder også, at vi skal bruge mere plads for at sikre, at vi altid er i stand til at give den bedste service, forklarer Anette Banke

Home Hedensted kommer til at leje sig ind i Vesterbrogade 9, der med lukning af den tidligere Partex-forretning i efteråret 2018 efterfølgende er blevet opkøbt af et privat par fra Hedensted.

Home-afdelingen i Hedensted er i dag ejet af Claus Bekker, der desuden står bag Home i Juelsminde og Horsens samt afdelingerne Home Odder og på Samsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Heftig debat om skattestigning: Fra "Hvor er logikken?" til "Giv den nu et ordentligt hak op"

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce