Annonce
Ikast-Brande

20.000 kroner til ”mini-street art”

Ralf Monnerup, som er manden bag dette maleri, er blandt de 10 graffiti-kunstnere, der kommer til Brande for at illustrere graffitiens historie på skaterhallens ydermure. Det gør han 26. september samtidig med, at Urban Street Zone indvier deres nye udendørs-område. Illustration: Ralf Monnerup
Urban Street Zone og Lions arrangerer mini-udgave af street-art festivalen.
Annonce

Brande: Den 6. internationale street art-festival blev der som bekendt ikke noget af i Brande i 2020, men lørdag 26. september får byen en miniudgave af den folkelige begivenhed.

Det er street sport-foreningen Urban Street Zone og Lions Brande, der er gået sammen om at afvikle Urban Graffiti Festival i og i særdeleshed udenfor skaterhallen på Mylius-Erichsensvej.

Her skal 10 af de førende danske graffitikunstnere med hver deres maleri fortælle historien om graffitiens udvikling fra den spæde start i 70’erne til nutidens imposante kunstværker.

Til det formål havde Lion Brande ansøgt Ikast-Brande Kommunes Kultur- og fritidsudvalg om et tilskud på 20.000 kr. svarende til godt halvdelen af mini-festivalens samlede budget på 37.000 kr., og udvalget valgte på sit seneste møde 25. august at imødekomme ansøgningen.

Urban Graffiti Festival skulle have været en del af aktiviteterne i forbindelse med Kulturnatten, som imidlertid er blevet aflyst, men det får ingen indflydelse på afholdelsen af graffiti-festivalen på Mylius-Erichsensvej.

Samtidig med den daglange festival foretager Urban Street Zone i øvrigt den officielle indvielse af deres nyanlagte udendørsområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Høje CO2-mål i EU gavner Danmark

AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Annonce