Annonce
Erhverv

20-årige Abdalla har slået dørene op til nachospizza, angusburger og spareribs: Ingen vidste, hvornår jeg åbnede

20-årige Abdalla Hami har åbnet Hami Ristorante og Pizzaria i Daugård. Han tilbyder et bredt og omfangsrigt madudvalg, som han håber, vil fange beboere i Daugård og omegns interesse.
20-årige Abdalla Hami åbnede fredag "Hami Ristorante & Pizzaria" i Daugård, hvor han vil bosætte sig med resten af familien. Han sætter en ære i at tilfredsstille kunder og håber på sigt at kunne berige beboere i både Daugård og omegn med sit brede og omfangsrige menukort.

Daugård: Hvis du er bosat i Daugård, har du hidtil været nødsaget til at køre andetsteds i Hedensted Kommune, hvis du har været sulten efter en skinke-, pepperoni- eller margheritapizza. Det behøver du ikke længere.

Fredag 9. juli klokken 15.30 slog 20-årige Abdalla Hami dørene op til Hami Ristorante & Pizzaria på Gammel Vejlevej 11, hvorfra han håber at fange beboere i Daugårds interesse for alt fra pizza og pasta til burger og grill. En interesse, han både kunne mærke og blev overvældet af allerede i fredags, selvom han er klar over, at han ikke just havde beriget byens indbyggere med meget information, før han åbnede.

- Der var ingen, der vidste, hvornår jeg åbnede, før jeg lavede opslaget i Daugårds opslagstavle på Facebook aftenen før åbningsdagen. Men det betød ikke, at der ikke kom nogen forbi, for det væltede ind med mennesker allerede i fredags, og der har været tryk på lige siden, fortæller en glad Abdalla Hami, der i marts købte ejendommen på Gammel Vejlevej, hvor der både er plads til pizza, grill og eget hjem.

Annonce

- Jeg bor i Vejle, men nu er jeg i gang med at flytte ind i bygningen ved siden af pizzeriaet, og så skal min mor, far og søskende følge efter, siger han.

Studie om dagen - pizza om aftenen

Selvom de seneste mange uger er blevet brugt på at indrette både pizzeria og hjem, og han  planlægger selv at byde kunder velkommen både eftermiddag og aften, så bliver uddannelsen passet ved siden af.


Det væltede ind med mennesker allerede i fredags, og der har været tryk på lige siden.

Abdalla Hami


Han læser i dag til teknisk designer indenfor bygge og anlæg i Kolding og har været på arbejdsmarkedet, siden han var 13 år, mens han siden 2016 har gjort sig i restaurationsbranchen, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med pizza og grill.

Da det hele er gået så stærkt med åbningen, har Abdalla Hami og hans ansatte endnu ikke fået tøjet med logo og navn, som de vil bære. Kunderne er dog, ifølge den 20-årige indehaver, allerede strømmet ind på pizzeriaet på Gammel Vejlevej 11, selvom han først åbnede fredag 9. juli.

Derfor er det også essentielt for ham at udnytte sin erfaring og kompetencer på bedst mulig vis, hvorfor det er vigtigt for ham at understrege, at selvom pizzaudvalget udgør den største spalteplads på menukortet, så bliver Daugård ikke bare forsynet med et klassisk pizzeria – de bliver også forsynet med en restaurant.

- Jeg vil gerne gøre noget for beboerne i området, og jeg sætter en ære i tilfredse folk. Vi har et stort og varieret menukort, og vi tilbyder både spareribs, angusburger og entrecote med kartofler og bearnaise, så vi favner bredt, siger Abdalla Hami.

Annonce

Konkurrence og ambitioner

Og netop ”omegn” er afgørende for den 20-årige kurder at nævne.

Han valgte Daugård, fordi der ikke andre pizzeriaer i byen, men han vil også tage kampen op med konkurrenter fra andre byer i kommunen.

- Jeg elsker at arbejde, og jeg har altid haft ambitioner. Så jeg vil kæmpe for, at pizzeriaet bliver så godt og anerkendt, at det også vil tiltrække mennesker udenfor Daugård. Det er målsætningen, fortæller Abdalla Hami, der pointerer, at hans køkkenbesætning består af personer med mere end 15 års erfaring fra branchen, hvorfor han er godt klædt på til udfordringen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Danmark

Ny bog er et forsvar for storbyen: - Større storbyer er vores bedste kort i kampen mod klimakatastrofen

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Horsens

Min eksmand synes, vores børn får for meget junkfood hos mig - kan han bestemme over det?

Horsens For abonnenter

Fra Junivej til Agerbakken: 18 boliger har skiftet hænder

Horsens

Se video fra Marys besøg i Horsens: Særligt én studerende havde sommerfugle i maven

Horsens

Se Regitzes smukke buket til kronprinsesse Mary: Jeg blev da lidt starstruck, da jeg fik opgaven

AC Horsens For abonnenter

Nu venter VB i 1/8-finalen: AC Horsens' historiske pokaltriumf kastede disse fem tillægsgevinster af sig

Hedensted

Ny butik: Rune og Jill sælger vin fra Italien fra en ombygget garage i Hedensted

Horsens For abonnenter

Efter pres fra Venstre: Nu bliver det gratis at gå på tønden i midtbyen

Odder

Nye Borgerlige har fundet spidskandidat: Vil skifte livet som sofapolitiker ud med en stol i byrådet

Annonce