Annonce
Østjylland

20-årig mand gruppeoverfaldet: Lå på jorden med snitsår

Et internt opgør mellem nogle personer, der har nogle uoverensstemmelser med hinanden, udviklede sig torsdag aften til et gruppeoverfald. Foto: Kim Haugaard
Annonce

AARHUS:  Østjyllands Politi fik torsdag klokken 23.00 en anmeldelse om, at en ung mand var blevet overfaldet af en gruppe på fire-fem personer på en parkeringsplads på Næringen i Risskov.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor de fandt en 20-årig mand, som lå på jorden. Han havde fået nogle mindre skader efter slag og nogle mindre snitsår, men var ikke kommet alvorligt til skade. Han blev kørt til skadestuen til nærmere undersøgelse.

I forbindelse med politiets efterforskning blev en 19-årig mand kort efter anmeldelsen anholdt og sigtet for vold. Han vil formentlig blive løsladt efter endt afhøring.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at der er tale om et internt opgør mellem nogle personer, der har nogle uoverensstemmelser med hinanden.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har set episoden, der fandt sted omkring p-pladsen ud for Næringen 31 i Risskov. Har du oplysninger til politiet, kan du give dem via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Annonce