Annonce
Sport

2 VB’ere fik fuld tid i landskampene

Viljormur Davidsen (til højre) - her i duel med Che Adams - tabte onsdag sammen med Færøernes landshold 4-0 i Skotland. Foto: Russell Cheyne/Reuters Scanpix
Viljormur Davidsen spillede fuld tid i Fæøernes tre VM-kvalifikationskampe, og Matthew Briggs fik begge kampe for Guyana.

Vejle: To VB-spillere fik fuld spilletid for deres respektive lande i den igangværende kvalifikation fremmod VM-slutrunden i 2020 i Qatar.

Viljormur Davidsen spillede fuld tid i alle tre kampe for Færøernes A-landshold, og også Matthew Briggs fik samtlige minutter for Guyana, som hører hjemme i Mellemamerika.

Viljormur Davidsen og Færøerne, der er i samme VM-kvalifikationspulje som Danmark, spillede 1-1 ude mod Moldova og tabte siden 3-1 i Østrig og 4-0 i Skotland.

Ylber Ramadani spillede onsdag hele kampen, da Albanien vandt 2-0 ude over San Marino. Midtbanespilleren fik tidligere VM-kvalifikationen de sidste minutter, da albanerne tabte 2-0 i England, mens han så hele kampen fra bænken i 1-0-sejren over Andorra.

Juhani Ojala så begge Finlands VM-kvalifikationskampe fra bænken, 2-2 hjemme mod Bosnien og 1-1 ude mod Ukraine. Men der var 90 minutter til Ojala, da finnerne onsdag aften tabte en venskabskamp i Schweiz med 3-2.

Pierre Bengtsson fik ingen minutter i Sveriges to VM-kvalifikationskampe mod Georgien og Kosovo, kampe svenskerne vandt henholdsvis 1-0 og 3-0. Venstrebacken spillede dog hele kampen, da Sverige onsdag aften vandt en venskabskamp mod Estland med 1-0.

Matthew Briggs spillede fuld tid i begge Guyana, som i den mellemamerikanske VM-kvalifikation ude tabte 3-0 til Trinidad & Tobago, men det hjemme blev til en sejr på 4-0 over Bahamas.

Wahid Faghir spillede en times tid i den første af det danske U21-landsholds EM-kampe, men siden pådrog han sig en fiberskade og var ikke med mod Island og Frankrig.

Lundrim Hetemi var samlet med det albanske U21-landshold, som dog ikke spillede landskampe, men i stedet spillede mod et par klubhold.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

AC Horsens

Se videoanalyse og kampens højdepunkter: AC Horsens faldt til jorden i bundopgøret

Annonce