Annonce
Odder

2.g-elever i liv og død på sygehuset

Laura Tommerup Bruun i sengen er heldigvis ikke syg, men en del af en performance om aktiv dødshjælp.
Odder - En 2.g klasse var mandag til fredag rykket ind i lokalerne på byens gamle sygehus som en del af en stor innovationsuge på Odder Gymnasium.

Under temaet "Kampen for det gode liv" arbejdede klassen med emnet sundhed og sygdom, og det gamle sygehus var rammen om elevernes installationer af lyd, lys og musik.

Klassen har musik som deres studieretningsfag, og de samarbejder med idræt i en innovationsuge, hvor to fag arbejder sammen.
?Kræftafdelingen? står der på døren ved indgangen til denne performance, hvor en kvindelig elev i et skyggespil bl.a. synger den kendte Søs Fenger- strofe ?inderst inde kan en god sjæl forgå?.

Fantastisk

Innovationsugen er samtidig en del af udviklingen af et kursus, som senere skal tilbydes alle gymnasier i AT (almen studieforberedelse).

- Det har været en fantastisk måde at arbejde på. Vi har arbejdet i grupper, haft en deadline og skullet levere et produkt, siger elev Jonathan Schmidt.

Udover emnet på det gamle sygehus har de øvrige 2.g-elever arbejdet med temaer om velfærdsstaten, bæredygtighed, demokrati og hvorfor man skal læse god litteratur.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Kurdisk opråb på Rådhustorvet i Horsens: Stop den etniske udrensning

Odder

Budget i Odder: Partier er glade for fuldt låne-stop og vil afdrage på kommunens gæld

Annonce