Annonce
forside

19-årig kvinde overfaldet på vej hjem fra byen: Blev kradset i ansigtet af to mænd

Kvinden blev muligvis kradset med en nøgle under overfaldet. Arkivfoto

Horsens: En 19-årig kvinde fra Horsens var udsat for en ubehagelig oplevelse, da hun natten til lørdag var på vej hjem fra en tur i byen.

Da kvinden kom gående på Sundvej ud for Tromborg Blomster omkring kl. tre, blev hun pludselig overfaldet af to mænd.

- Kvinden har forklaret, at de to mænd væltede hende omkuld og kradsede hende i ansigtet - muligvis med en nøgle. Hun råber op, og det får de to mænd til at stikke af, fortæller politikommissær Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

Kvinden måtte en tur på skadestuen efter overfaldet.

- Hun har fortalt, at hun så to personer komme gående på det modsatte fortov, da hun blev overfaldet. Dem vil vi meget gerne i kontakt med, siger Jesper Christensen.

Den 19-årige kvinde har beskrevet sine to overfaldsmænd som 20-25 år af anden etnisk herkomst end dansk - og iført sort tøj.

Vidner i sagen kan henvende sig til politiet på tlf. 114.

Annonce

Her skete overfaldet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Replik til leder: Forældre vil gerne bidrage til at øge normering i daginstitutioner

Læserbrev: Kære Torben Andersen (kommentar til leder i Horsens Folkeblad 13. november 2019). Tusind tak for, at du retter opmærksomheden mod et meget vigtigt indsatsområde i Horsens kommune - nemlig kvaliteten af kommunens dagtilbud. Vi har som politikere lyttet til forældrene, som både i vores forældreundersøgelser omkring børns trivsel - samt i den store forældrekampagne 'Hvor er der en voksen?' , argumenterer for, at der bør være flere pædagoger i vores dagtilbud. Derfor har vi øget tildelingen af midler til dagtilbud med syv millioner kroner, hvilket som du nævner har medført en større forældrebetaling, da forældre betaler 25 pct. af udgiften til dagtilbud samlet set. Du argumenterer for, at vi politisk kan vælge at fritage forældre for øget betaling, hvilket er helt korrekt. Konsekvensen af dette vil dog være, at vi ikke får ansat så mange pædagoger som ønsket, da forældrenes betaling jo også er med til at øge personaleressourcer - og dermed medvirker til, at vi på sigt kan nå de anbefalede normeringer i vores dagtilbud. Helt konkret kan man sige, at hvis kommunen bidrager med tre kroner., så bidrager forældrene med en krone. Jeg tror faktisk, at rigtigt mange forældre gerne bidrager til dette. Endnu en gang tak for, at du Torben også synes, at børneområdet er et vigtigt fokusområde i Horsens Kommune.

Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce