Annonce
Kultur

18 navne på plakaten: Smukfest hylder dansk hiphop med koncert

Marvelous Mosell er en af de 18 kunstnere, der er med til at hylde den danske hiphop, når Smukfest præsenterer deres hyldestkoncert til dettes års festival. Arkivfoto: Axel Schütt
Hele 18 forskellige, danske navne optræder på samme scene, når Smukfest afholder koncert for at hylde hiphoppen.
Annonce

SKANDERBORG: Det er dansk hip hops glorværdige fortid og strålende nutid der mødes på samme scene, når Smukfest torsdag 6. august præsenterer en hyldestkoncert til den danske hip hop.

Koncerten har fået titlen "Made in Denmark - en hyldest til dansk hiphop", og i alt 18 kunsterne vil undervejs optræde med et enkelt nummer hver. Koncerten bliver en mulighed for at opleve den udvikling, som den danske hiphopscene har gennemgået de seneste 35 år oplyser festivalen i en pressemeddelelse. Koncerten starter helt tilbage med Rockers By Choice. Herefter optræder navne som L:Ron:Harald, Jokeren og Outlandish, inden koncerten ender med nyere navne som Artigeardit og Emil Stabil.

Der vil være fælles live-backing fra tre musikere, hver især kendt fra et utal af sammenhænge: Turkman Souljah, Stunn Gunn og Mogens Palsbøll.

Dette års Smukfest blev udsolgt på bare 59 minutter, og det er derfor ikke muligt at få fingrene i en billet til hele festivalen.

Hvis man vil opleve en af koncerterne, skal man i stedet sikre sig en endagsbillet. Disse bliver sat til salg 4. februar klokken 10.

Kunstnere til ‘Made in Denmark – en hyldest til dansk hiphop’

Artigeardit
Den Gale Pose
Emil Stabil
Johnson
Jokeren
L.O.C.
L:Ron:Harald
Marvelous Mosell
Marwan
Odense Assholes
Outlandish
Rockers By Choice
Sivas
Tessa
TopGunn
Ude Af Kontrol
UFO
Yepha
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Unge færdige med første uddannelsestrin

Annonce