Annonce
Horsens

16 rækkehuse på vej i sydbyen: Størst interesse blandt folk, som bor i lokalområdet i forvejen

I dag står 24 rækkehuse færdigbygget i Energiparken. Til næste forår vil yderligere 16 stå indflytningsklar. Arkivfoto: Morten Pape
Dansk Boligbyg har taget hul på byggeriet af 16 rækkehuse, som får placering i det nye boligområde Energiparken i sydbyen.

Horsens: Gravemaskiner har atter fundet vej til Gnisten i Sydbyen, hvor de for nylig tog hul på byggeriet af 16 rækkehuse.

De kommer til at udgøre en del af boligområdet Energiparken, som gennem de seneste år er skudt op på matriklen nær Bjerrevej, der indtil 2019 husede NRGI's lokalafdeling i Horsens.

Foreløbig er fire af de vordende rækkehuse solgt, og Alex Mandrup Paulsen, indehaver af EDC Ejendoms Centret, som har boligerne til salg, forventer, at de øvrige også får ben at gå på.


Men med det renteniveau, vi har lige nu, giver det god mening for mange at eje.

Alex Mandrup Paulsen, indehaver af EDC Ejendoms Centret


Foreløbig er interessen især kommet fra nærområdet.

- Vi oplever, at køberne især er folk, som i forvejen bor i lokalområdet i en villa. Men der er også førstegangskøbere iblandt, siger Alex Mandrup Paulsen.

Han vurderer, at en af styrkerne ved projektet er, at der er tale om ejerboliger. Ifølge Alex Mandrup Paulsen er byggeriet i Horsens nemlig domineret af lejeboliger i øjeblikket.

- Men med det renteniveau, vi har lige nu, giver det god mening for mange at eje, siger han.

De 16 rækkehuse, som ventes klar til næste forår, bliver mellem 95 og 121 kvadratmeter. De kommer til at supplere 24 eksisterende rækkehuse, hvoraf de sidste otte stod klar til indflytning i starten af 2021.

Energiparken består af i alt fire etaper med i alt 200 boliger. Bag byggeriet står Dansk Boligbyg og Domea. Illustration: Domea

Området kommer desuden til at rumme ni punkthuse, hvoraf der endnu mangler at blive opført tre.

Når Energiparken står færdig vil området i alt rumme 200 boliger.

Det er Dansk Boligbyg, som er bygherre på rækkehusene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce