Annonce
Horsens

Finn Mortensen bygger nye rækkehuse i Hatting

Finn Mortensen står i spidsen for M5 Byg, der for nyligt har fået grønt lys af Horsens Kommuen til at købe Præstemarksvej 60 i Hatting, hvor firmaet vil opføre 16 rækkehuse. Foto: Morten Pape
Byrådspolitikerne i Horsens Kommune har givet grønt lys til, at byggefirmaet M5 Byg kan købe jorden på Præstemarksvej 60 i Hatting og opføre 16 rækkehuse.

Horsens: I sommeren 2020 vil der efter planen stå 16 nye rækkehuse klar til indflytning på Præstemarksvej 60 i Hatting.

Det ligger fast, efter byrådspolitikerne i Horsens Kommune på et byrådsmøde for nyligt blev enige om at sælge grunden, der foreløbig har været kommunalt ejet, og dermed bane vejen for byggeprojektet. Bag projektet står det lokale byggefirma M5 Byg, der ledes af Finn Mortensen.

- Placeringen er interessant, fordi der ikke i forvejen ligger særlig mange rækkehuse i Hatting, siger Finn Mortensen, der endnu ikke er gået i gang med at planlægge de konkrete detaljer i forbindelse med projektet.

- Lige i øjeblikket er jeg optaget af et projekt i Torsted, men om nogle måneder vil der være flere detaljer på plads, siger han.

Annonce

Har allerede fået henvendelser

Det ligger dog fast, at de 16 rækkehuse bliver opført med tilhørende udhus og carport.

En boligløsning, der ifølge Finn Mortensen henvender sig bredt.

- Der er allerede en del, der har spurgt til det. Folk, der i dag bor i parcelhus og på gårdejendom. Men rækkehusene kunne også være interessante for førstegangskøbere, særligt efter bankerne har strammet betingelserne for førstegangskøbere, siger han.

Grunden, som M5 Byg har købt på Præstemarksvej 60 i Hatting, er i alt 6442 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Annonce