Annonce
Horsens

14 nye smittetilfælde i Horsens tirsdag: Kviktest-sted ved Bytorv Horsens åbner onsdag morgen

Ifølge Statens Seruminstitut har der været 116 smittetilfælde i Horsens Kommune den seneste uge. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Der er konstateret 14 nye smittede med coronavirus i Horsens Kommune tirsdag. Der oprustes med nyt kviktest-sted ved Bytorv Horsens onsdag morgen.

Horsens: Tirsdag er der konstateret 14 nye smittetilfælde med coronavirus i Horsens Kommune. Det fortæller borgmester Peter Sørensen (S).

Geografisk spreder de nye smittetilfælde sig over fire postnumre i kommunen. De smittede bor i Gedved, Brædstrup, Hovedgård og Horsens.

I Horsens er smitten koncentreret i Stensballe, Torsted, Tyrsted og indre midtby.

Annonce

Alderen for de smittede spænder fra 0-9 år og op til 77 år, men langt størstedelen af de smittede er i aldersgruppen 30-59 år. Flere af de smittede deler desuden adresse.

Nyt kviktestcenter åbner onsdag

Onsdag oprustes testmulighederne i Horsens Kommune yderligere, når et nyt kviktest-sted åbner ved siden af Bytorv Horsens på Søndergade.

Teststedet drives af Falck og har åbent alle ugens dage klokken 9-19. Teststedet ligger mere præcist i det gamle bryghus i Apotekergården. Der er indgang fra Søndergade gennem smøgen mellem apoteket og tøjbutikken Kings & Queens.

Falck understreger, at teststedet er en mindre lokalitet, og derfor anbefales det, at borgerne i Horsens også benytter de større kviktestcentre i byen, som har åbent hver dag kl. 8-20. De ligger på henholdsvis Sandøvej 16 og Ove Jensens Allé 19C.

Herunder kan du gå på opdagelse i kortet, hvor du kan finde de aktuelle coronatal fra Odder, Hedensted og Horsens Kommunes 77 sogne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce