Annonce
Odder

14 konsortier vil bygge sundhedhus i Odder

I løbet af et par år vil der blive bygget en ny sundhedhus på det areal, hvor de gamle lægeboliger ved Vitapark i dag ligger. Foto: Odder Kommune
Tre er blevet bedt om at komme med et konkret bud.

Odder: Odder Kommune sendte i december opgaven med at bygge et nyt sundhedshus i VitaPark i prækvalifikation, og det har vakt interesse i byggebranchen.

14 velkvalificerede konsortier har ansøgt, så det har ifølge kommunaldirektør Henning Haahr været en svær opgave at vælge de tre ansøgere, som nu får mulighed for at komme med et konkret bud på pris og byggeri af sundhedshuset.

- Vi er rigtig glade for den store interesse fra en stribe dygtige entreprenører, arkitekter og ingeniører, der gerne vil bygge vores nye sundhedshus, siger han og tilføjer:

- Det er et vigtigt første skridt mod at kunne realisere byrådets og vores praktiserende lægers vision om et fælles sundhedshus for borgerne i Odder Kommune, men der er stadig et stykke vej igen.

Annonce

Sundhedshuset i Vitapark

Sundhedshuset bliver på cirka 4.400 kvadratmeter, og heraf er der afsat cirka 2.200 kvadratmeter til de alment praktiserende læger og ca. 2.200 kvadratmeter til kommunale funktioner.

Der skal endvidere etableres cirka 60 parkeringspladser under bygningen.

Odder Kommune forventer at indgå en aftale med en entreprenør til juni 2020, og byggeriet forventes at være færdigt i sommeren 2022.

Skal give sammenhæng

De tre virksomheder, der er prækvalificeret til at byde på opgaven, har frem til 6. marts til at udarbejde et forslag til, hvordan det nye sundhedshus skal bygges, men sikkert er det, at der skal være lægeklinikker, akut- og korttidspladser samt træning- og rehabiliteringsfaciliteter.

Sundhedshuset er en del af ambitionen om at udvikle VitaPark, med fokus på sundhed, erhverv og kultur. Sammen med de øvrige funktioner i VitaPark skal det kunne give sammenhæng og synergi i sundhedsindsatserne, så borgerne får et højt kvalificeret, nært, tilgængeligt og samlet sundhedsvæsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hvad gjorde størst indtryk på Velux

Annonce