Annonce
Brædstrup

1200 paller på en uge: Jem & fix forventer stort rykind til åbning

Mange af varerne er kommet på hylderne i Jem & fix i Brædstrup, og butikschef Bo Poulsen forventer, at butikken står fiks og færdig på fredag. Foto: Henrik Sandvad
Den nye butikschef i Jem & fix i Brædstrup, Bo Poulsen, forventer op til 2000 kunder, når butikken slår dørene op for første gang på søndag.

Brædstrup: De elektriske palleløftere kører i pendulfart med alt fra vandkander og værktøj til finertræ.

I butikken er en halv snes mænd og kvinder i gang med at sætte på hylderne, mens den nye butikschef i Jem & fix, Bo Poulsen, prøver at holde overblikket og ikke mindst have styr på de daglige leverancer af nye varer.

Sådan har situationen været i Brædstrups nye byggemarked på Vestervangen 7 i den sidste ugens tid.

- Det hele er stadig meget kaotisk, og der er tryk på, men det er også en proces, jeg elsker. Det er kun cirka 10 dage siden, vi fik butikken, og det er sjovt at se, hvordan det hele udvikler sig. Men vi er også mange, der lægger mange timer i det. I sidste uge havde jeg 80 timer. Til gengæld er det sjove timer, siger Bo Poulsen.

Annonce

Jeg har talt med mange af de lokale i Brædstrup, og jeg kan godt mærke, at de glæder sig til at få et byggemarked igen. Så vi håber, at folk vil tage godt imod os og også gerne bruge os.

Bo Poulsen, butikschef Jem & fix i Brædstrup

Stram tidsplan

Jem & fix modtog i sidste uge 1200 paller med de i alt 7000 forskellige varenumre, der er i butikken. Det svarer til cirka 38 lastbiler fyldt med varer, og de sidste bliver først leveret på fredag ifølge butikschefen.

Det er dog ikke kun op til butikkens personale med fire fuldtidsansatte og otte deltidsarbejdere at sørge for, at byggemarkedet når at blive klar til åbningen på søndag.

- Det er en større logistisk øvelse, der skal gå op. Vi arbejder med en stram tidsplan, og den følger vi egentlig slavisk. Mange af leverandørerne har selv ansvaret for, at deres varer kommer op på hylderne. Så det vigtigste for os er at have overblikket og så sørge for, at der er plads, når der kommer nye leverancer. Samtidig får vi også hjælp fra de andre Jem & fix-butikker, siger Bo Poulsen, som forventer, at den nye butik står fiks og færdig på fredag.

Vant til butiksåbninger

37-årige Bo Poulsen kommer fra en stilling som butikschef i Jem & fix i Brande, som han har haft igennem de sidste tre år. Han søgte stillingen i Brædstrup for at komme tættere på sin bopæl i Gjern ved Silkeborg, hvor han bor med sin kone og tre børn.

- I Brande havde vi lige været igennem en større renovering af butikken, så jeg var egentlig i træning med at åbne butik, og så kunne jeg lige så godt fortsætte her. Jeg har tidligere været i Lidl, hvor jeg har været med til mange åbninger, fortæller Bo Poulsen.

Forventer 2000 kunder på søndag

Brædstrup har ikke haft et byggemarked i byen, siden Stark lukkede i februar 2017, og den nye butikschef har store forventninger til, at det nok skal lykkes at skabe en god forretning i byen.

- Jeg har talt med mange af de lokale i Brædstrup, og jeg kan godt mærke, at de glæder sig til at få et byggemarked igen. Så vi håber, at folk vil tage godt imod os og også gerne bruge os. Vores målgruppe er egentlig gør det selv-segmentet for folk med hus, som gerne vil gøre tingene selv. I det seneste par år har vi dog også fået bedre fat i de professionelle erhvervsdrivende, fordi de kan få tingene meget billigt hos os.

Den store interesse for det nye byggemarked i Brædstrup gør også, at butikschefen forventer et stort rykind på åbningsdagen. Cirka 2000 kunder forventer han, vil kigge forbi butikken på søndag.

- Folk har læst om det i aviserne, at vi åbner, og mange ved også, at vi lokker med nogle gode tilbud. Så vi vil trække folk fra både Horsens og Silkeborg herud, fordi folk er nysgerrige. Det bliver en rigtig åbningsfest, hvor der også serveres lidt forskelligt udenfor i løbet af dagen, så vi glæder os, siger Bo Poulsen.

Palleløfterne er på overarbejde i denne tid i byens nye byggemarked. Her skal personale og leverandører have op til 7000 forskellige varenumre på plads. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce