Annonce
Hedensted

11 familier i budkrig på udsigtsgrunde

I den private ende af udstykningen Lille Dalby Bakker er der allerede godt gang i byggeriet. Og nu har de første 10 familier også så småt klar til at bygge i den kommunale del. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Få timer efter salget af kommunens 38 nye grunde på udstykningen Lille Dalby Bakker i Hedensted blev sat til salg, var de første 10 grunde solgt. Interessen var så stor, at de seks mest attraktive grunde samlet set blev solgt for godt 215.000 kr. over udbudspris.

Hedensted: Der var kamp om de mest attraktive placeringer, da Hedensted Kommune fredag formiddag skød salget af 38 parceller på Lille Dalby Bakker i Hedensted i gang.

Priserne spændte i udgangspunktet fra 475.000 kr. til 1.095.000 kr. afhængig af placering og størrelse, og ikke overraskende var det primært de godt 1000 kvm store udsigtsgrunde mod syd, der tiltrak sig størstedelen af interessen fra 11 potentielle købere.

Seks af dem endte med at blive solgt til et overbud på godt 215.000 kr. i alt. Yderligere fire grunde blev solgt til prisen.

- I byens seneste udstykning på Sikavej blev samtlige 11 grunde solgt på to måneder. Så hurtigt forventer vi trods alt ikke, det kommer til at gå her, dels fordi det er en større udstykning, men også fordi Just (Kristensen, lodsejer, red.) fortsat har grunde til salg på den anden side af vejen, siger Jonna Møller, der har ansvaret for salget af kommunale grunde i Hedensted Kommune.

Da de fleste købere havde set sig varm på flere grunde, tikkede der oprindeligt 46 bud ind.

Annonce

Fra nær og fjern

Ud af de 10 kommende beboere på Lille Dalby Bakker er de fem tilflyttere til kommunen fra henholdsvis Vejle, Horsens og det sydlige Jylland. Resten kommer fra Hedensted/Løsning området.

I forvejen var der satset på, at op mod 15 familier ville skrive under på at flytte hjemmet til den nye udstykning i Hedensted. Når det tal ikke helt blev nået, skyldes det blandt andet, at flere interesserede bevidst ville afvente den første storm.

- Vi har hørt fra flere, at de ikke ville hoppe med på vognen med overbud. De har muligvis vurderet, at der var så mange attraktive grunde, at de hellere ville vente - og derfor er der også straks efter udbuddet blevet reserveret yderligere tre grunde, siger Jonna Møller.

Tælles den private del af udstykningen med, er der i skrivende stund 40 ledige grunde i Lille Dalby Bakker.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce