Annonce
Brædstrup

11.000 så Pejseshow i Brædstrup

Årets Pejseshow på Hotel Pejsegården trak atter en gang revyelskere til fra nær og fjern. Holdet bestod i år af Rikke Buch, Søren Jørgensen, Mikkel Schrøder og Christine Astrid Nielsen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Robert Hansens afbud betød ikke noget for billetsalget til årets Pejseshow, hvor Hotel Pejsegården atter kan melde om en god revysæson.

Annonce

Brædstrup: Selvom Hotel Pejsegården og holdet bag årets Pejseshow langt fra fik den optimale optakt til årets revy, da skuespiller Robert Hansen blot to uger før premieren måtte melde afbud på grund af sygdom, så svigtede publikum ikke den landskendte revy.

Direktør på Hotel Pejsegården, Jytte Nygaard, kan nemlig melde om en rigtig god revysæson, hvor der kom cirka 10.500 gæster til de 23 spilleaftener i perioden 1. september til 18. november.

- Det har været en rigtig god sæson, hvor vi publikumsmæssigt har ligget med omtrent det samme pr. aften som sidste år. Det kan vi kun være rigtig godt tilfredse med, især med de vanskeligheder vi havde i optakten, hvor Robert Hansen blev syg. Heldigvis fik vi løst det, og afløseren Søren Jørgensen var rigtig dygtig, siger Jytte Nygaard.

De mange revygæster har betydet, at Hotel Pejsegården har haft udsolgt på alle værelser i den tid, Pejseshowet "Pejsen går i luften" har spillet i Teatersalen.

Vi har mærket, at folk har været meget positive omkring årets show, og vi har fået rigtig mange varme og gode kommentarer.

Mikkel Schrøder, producent Pejseshowet.
Annonce

Tilfredse publikummer

Producent på Pejseshowet, Mikkel Schrøder Uldal, er også tilfreds med årets udgave af showet, som har fået mange pæne kommentarer fra publikum.

- Vi har mærket, at folk har været meget positive omkring årets show, og vi har fået rigtig mange varme og gode kommentarer. Vi har været hårdt spændt for i år med Roberts sygdom. Søren Jørgensen kom ind i sidste øjeblik og reddede os. Det betød, at vi ikke fik så mange øvedage, som vi plejer, men det har publikum heldigvis ikke mærket noget til, siger Mikkel Schrøder.

Han oplyser, at holdet til næste års Pejseshow allerede er sat, og det bliver til et gensyn med showholdet fra 2016, som ud over Mikkel Schrøder består af Gordon Kennedy, Annette Heick og Christine Astrid Nielsen.

- Det var et godt hold i 2016, og det har den fordel, at de alle kender stedet og revyen. Vi er også begyndt at gøre os nogle tanker om, hvad næste års show skal indeholde. Så det er den sjove del af processen, hvor vi begynder på et friskt blad, siger Mikkel Schrøder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Forældre testet positive for Covid-19: Skole opfordrer kammerater til at blive hjemme

Annonce