Annonce
Ikast-Brande

100-årig fejret med udendørs koncert

Poul Evald Kristensen blev fejret med musik, der blev leveret af Trio Brande. Den 100-årige blev placeret på en stol midt i gården bag plejecentret og omgivet af en halv snes andre beboere og personaler kunne han lytte til musikken. Foto: Mikael Lund
Annonce

Brande: Torsdag 23. april kunne Poul Evald Kristensen fra Brandlundparken i Brande fejre sin 100-års fødselsdag, og at dømme efter vejret har han opført sig eksemplarisk det seneste år.

Midt i en coronatid, hvor beboere på ældre- og plejecentre har forbud mod at få besøg, var det alligevel lykkedes for personalet på Brandlundparken at få stablet en fejring af fødselaren på benene.

Placeret på en stol midt i gården bag plejecentret og omgivet af en halv snes andre beboere og personaler havde han front mod Trio Brande, som luftede instrumenterne for første gang i halvanden måned og selv kunne mønstre en fødselar, idet banjospiller Keld Rasmussen rundede 76 år.

Trioen spiller normalt til onsdagsmatinéerne på Brandlundparken, men som trioen indledningsvis konstaterede, måtte de lave det om til en torsdagsmatiné, når nu fødselaren ikke kunne finde ud af at fylde år på en onsdag!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce