Annonce
Horsens

1. maj-fest som drive in på Dyrskuepladsen

Dyrskuepladsen vil 1. maj danne ramme om en drive in-fest, hvor deltagerene skal blive i bilerne. Arkivfoto: Morten Pape
Der er blevet tænkt kreativt op til markeringen af arbejdernes internationale kampdag.
Annonce

Horsens: Aflysningen af festligheder på arbejdernes internationale kamp- og festdag 1. maj har sat gang i opfindsomheden hos fagbevægelse og politiske partier. Mest i form af digitale sammenkomster, men i Horsens vil socialdemokrater, SF’ere og Enhedsliste-folk ikke nøjes med at holde møde i cyberspace.

De tre partiers lokalafdelinger inviterer til drive in-fest på Dyrskuepladsen klokken 15-17.

Tilhørerne skal blive i deres biler, mens de oplever arrangementet på både scene og storskærm. Pølsevogn, fadølsfustager og toiletter må de undvære.

- Men det er bestemt ikke forbudt at medbringe et godt 1. maj-humør her midt i corona-trængslerne, og vi er spændt på at høre, om folk er i så god træning til fællessang, at vi kan høre de røde flag smælde helt over i Bygholm Park, når musikken spiller op, og unge mennesker fra musicalskolen i Horsens synger for, siger Bo Skov Johansen, formand for Socialdemokratiet i Horsens, i en pressemeddelelse.

Folketingets formand, Henrik Dam Kristensen, valgt for Socialdemokratiet i Horsens-kredsen, Peter Sørensen, socialdemokratisk borgmester i Horsens, Kirsten Normann Andersen, SF-folketingsmedlem, Paw Amdisen, SF-medlem af Horsens Byråd, Christian Juhl, folketingsmedlem for Enhedslisten, og Lisbeth Torfing, byrådsmedlem for Enhedslisten i Horsens, giver hver deres bud på, hvad 1. maj kan handle om i en krisetid.

Det faglige indslag står Hans A. Sørensen for. Han er formand for LO Horsens Hedensted, der støtter arrangementet økonomisk.

Deltagere skal køre ind fra Schüttesvej og forlade pladsen ud på Hattingvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce