Annonce
Kultur

(U)hyggelig efterårsferie på Fængslet

Efterårsferien byder på masser af oplevelser på Fængslet, blandt andet kan man opleve den helt nye udstilling "Underverdenen". Arkivfoto: Martin Ravn

Horsens: Efterårsferien byder på masser af oplevelser på Fængslet, blandt andet kan man opleve den helt nye udstilling "Underverdenen", som vækker den mørke fangekælder til live, som den så ud i starten af 1900-tallet.

Efteråret byder naturligvis også på halloween og knapt så uhyggelige børneaktiviteter, eksempelvis skær dit eget græskar, special effects sår-workshop, græskarbowling, følekasser og ansigtsmaling. Der er dog også jagt i den hjemsøgte kælder og monsterworkshop for de mere modige.

For dem, der ikke kan få nok af fængselsstemningen, er det muligt at tage en overnatning i fængslet, hvor den originale celleradio stadig virker, og hvor graffitien på væggene er malet af fangerne.

Efter ferien lægger Fængslet mure til en af Danmarks største plademesser, det sker 26. oktober, hvor man kan gå på opdagelse i musik på vinyl, kassettebånd og cd'er. Der vil være både private og professionelle standholdere fra både ind- og udland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Nu kan indsatte i arresterne igen få besøg

Annonce