Annonce
Horsens

Øv! Radikale Venstre må igen sidde udenfor

Sinnet Ellehauge Haag har stået i spidsen for det radikale hold. Selvom partiet ikke kom ind, har hun ikke givet op. Næste gang lykkes det, lyder det fra hende. Foto: Morten Pape

Radikale Venstre fik 1062 stemmer og fik dermed ikke en plads i byrådet. - Vi skal op på hesten igen og satser på, det lykkes om fire år, siger spidskandidat Sinnet Ellehauge Haag.

Annonce

Horsens: Øv! Så kort kan stemningen hos Radikale Venstre beskrives, efter valget har afsløret, at partiet heller ikke denne gang bliver valgt ind i Horsens Byråd. I alt stemte 1062 på partiet.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige. Vi synes, vi har kæmpet det, vi kunne, og vi vil ikke komme med nogen dårlige undskyldninger, siger spidskandidat Sinnet Ellehauge Haag.

Hun hæfter sig ved de positive resultater, som partiet hev hjem ved valgstederne i Hatting og Tønning-Træden. F.eks. gik partiet fra 28 til 72 stemmer i Hatting.

- Vi skal op på hesten igen og satser på, det lykkes at komme ind om fire år. På holdet har vi haft en fantastisk gejst, og vi er bestemt ikke et slagent hold, fortæller Sinnet Ellehauge Haag.

Hun roser borgmester Peter Sørensen (S) for hans arbejde, men ærgrer sig over, at der ikke var flere vælgere, der stemte grønt.

- Jeg synes ikke, naturen fik en stemme ved dette valg. Peter Sørensen gør et godt stykke arbejde, og det her er et velfortjent skulderklap til ham, men jeg kunne godt ønske, at han og de andre gav klima og miljø lidt mere opmærksomhed, siger Sinnet Ellehauge Haag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gammel og mangelfuld gadebelysning i Horsens: - Man burde udskifte det hele i et hug

Horsens

Kraftige anklager om svigt af børn og familier: Ankestyrelsen overvejer tilsynssag mod Horsens Kommune

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce