Annonce
Horsens

Øv, Hildas kjoler passede ikke Jutta

Jutta Nikolajsen prøvede hele to af Hilda Heicks kjoler uden held til genbrugsevent Folkekirkens Nødhjælps butik i Horsens. Foto: Morten Pape
Kunderne i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik prøvede kræfter med Hilda Heicks kjoler
Annonce

Horsens: Tre timer i selskab med Hilda Heick, kaffe på kanden med kage til og muligheden for at erhverve sig sin helt egen Hilda-kjole.

Den chance fik genbrugsglade horsensianere torsdag eftermiddag i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik på Sønderbrogade.

Og Jutta Nikolajsen ville ikke lade den gå forbi sig. Så kun få minutter over 12, hvor det hele startede, stod hun i prøverummet og forsøgte at finde den helt rette Hildakjole at købe med hjem.

En rød sag med blonder eller en blå. Men skuffelsen var ikke til at tage fejl af, da gardinet blev trukket fra.

- Der var ikke nogen, som passede. Og kun 600 kroner for en helt fantastisk kjole, det var ærgerligt, lød det.

Og selvom prisen lokkede, så betød den tidligere ejer også noget for interessen.

- Ja, det er sjovt, at det har været Hildas. Jeg ville have haft den på til bryllup i august, og der ville jeg da have pralet af, at det havde været Hildas, lød det fra en ærgerlig Jutta Nikolajsen.

Mere heldig var Folkebladets udsendte, som allerede i baglokalet spottede en stribet sag med guldglimmer, og den passede helt perfekt. Til stor glæde for hovedpersonen Hilda.

- Hvor er det dejligt, at du kan passe den. Jeg har ikke selv brugt den ret meget. Den er købt på et cruise i udlandet, og jeg har simpelthen overvurderet mig selv. Jeg er kun 156 høj, havde jeg været 166, var det måske gået. Så selvom jeg synes, den er så sød, så blev det aldrig så godt, som jeg havde forestillet mig.

Dagens arrangement løb af stablen torsdag fra kl. 12 til 15 - hvor kunderne kunne købe alt fra selskabskjoler, nederdele, bluser og jakkesæt fra familien Heicks egne gemmer.

Ja, det er sjovt, at det har været Hildas. Jeg ville have haft den på til bryllup i august, og der ville jeg da have pralet af, at det havde været Hildas.

Jutta Nikolajsen, kunde

Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce